Groentenmannen bezoeken Eillert-Finis

De volumes dagelijks vers te leveren panklare groenten nemen alsmaar toe, merken ook de groentenmannen. Een bedrijf dat zich al vroeg toelegde op het geautomatiseerd snijden is Eillert-Finis. Aangesloten ondernemers van De Èchte Groenteman bezochten onlangs deze producent van voedselverwerkingsmachines en complete productielijnen voor de foodindustrie. 

Demonstraties
"Onder het genot van een hapje en een drankje hebben alle aanwezigen kennis mogen maken met o.a. de mogelijkheden van de verfijnde snijtechnieken van Eillert-Finis. De live demonstraties werden gegeven in de testruimte, waar op dat moment een opstelling klaarstond voor transport naar de Dominicaanse Republiek. Deze groenteverwerkingsmachine die gekoppeld stond aan de automatische wascombinatie draaide op volle toeren. Een indrukwekkend gezicht voor alle aanwezigen. 

Naast de live demonstratie in de testruimte zijn de AGF-ondernemers rondgeleid door de fabriek van Eillert-Finis", aldus De Èchte Groenteman.

Energie
"Tijdens dit bezoek waren niet alleen ondernemers van De Èchte Groenteman aanwezig, maar ook andere AGF-ondernemers waren uitgenodigd. De live demonstraties en rondleidingen zijn natuurlijk interessant, maar de gesprekken met collega AGF-ondernemers van uiteenlopende AGF-bedrijven zijn minstens net zo belangrijk tijdens deze bezoeken.

Wat houdt ons bezig en waar kunnen we elkaar nóg meer bij ondersteunen? Dat levert doorgaans nieuwe inzichten en plannen op. De gesprekken met collega’s, gecombineerd met de periodieke bezoeken, geeft iedereen weer energie om verder te ontwikkelingen in ons vak en in onze branche." 

Het bezoek aan Eillert-Finis is tot stand gekomen door de samenwerking tussen Ale’s Servicebedrijf, Fa. Eillert en Stichting De Èchte Groenteman. 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven