Manter introduceert zakaanhanger en halfautomaat “AutoPack”

Manter brengt de nieuwste generatie zakaanhanger en halfautomaat op de markt: Bag Placer en SemiPack. Gezamenlijk wordt de combinatie AutoPack genoemd. "De nieuwe generatie blinkt uit in capaciteit, bedieningsgemak en betrouwbaarheid en kan bovendien volautomatisch een duurzame papierverpakking verwerken. Een must voor elke uienverwerker en pootgoedteler,” aldus Michiel Eilander, Commercieel Manager van Manter International BV.

Capaciteit
De modulaire combinatie zakaanhanger en halfautomaat wordt in twee versies aangeboden: de AutoPack en de AutoPack HS (High Speed). Waar de AutoPack een capaciteit behaalt tot 15 stuks 25 kg zakken per minuut, bereikt de High Speed versie een capaciteit tot 20 zakken. “Met deze snelheden is Manter ongeëvenaard”, aldus een trotse Michiel Eilander.

Bedieningsgemak
Aangezien beide machines als zelfstandige machines aangeboden kunnen worden onder de naam Bag Placer en SemiPack, hebben beide machines een eigen bedieningsterminal. Echter, de combinatie wordt gepresenteerd met één bedieningsterminal. “Vanuit één locatie wordt de combinatie aangepast aan verschillende gewichten, zaktypen en formaten, waardoor bedieningsgemak geoptimaliseerd is”.

Betrouwbaarheid
Manter wordt, sinds de 15 jaar dat het de MBP en SAB reeds op de markt brengt, geroemd om de mogelijkheid tot het verwerken van verschillende zakformaten. “Met het integreren van servo-techniek en verbeterde software op de machines, wordt een volgend niveau van betrouwbaarheid bereikt bij de verschillende zakafmetingen”, legt Eilander uit. “Hierdoor kunnen we verschillende bewegingen in de machine nog beter controleren, waardoor de betrouwbaarheid verder toeneemt”.

Duurzaamheid
Om in te spelen op een verhoogde vraag naar duurzame verpakkingen, is de AutoPack ook geschikt voor het volledig automatisch verwerken van papieren zakken. Papierzakken worden in het magazijn van de Bag Placer gehangen en automatisch aangeboden aan de naaistraat. Hierdoor ontstaat een volledig geautomatiseerde oplossing voor het verpakken van losse papierzakken.

Voor meer informatie:
Manter International
Tel: +31 591 626300
sales@manter.com 
www.manter.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.