Van der Peet met uien- en conservenbandlosser op Uiendag

Ook in 2019 is H.W. van der Peet & Zn. van de partij op de landelijke Uiendag. Deze gezellige en informatieve dag vindt plaats op donderdag 29 augustus. De locatie is zoals elk jaar proefboerderij Rusthoeve in Colijnsplaat.

De stand vindt u op het buitenterrein, waar Van der Peet een uien & conservenbandlosser tentoonstelt. "Deze bandlosser heeft een hangende tunnel en een ventilator aan de voorkant. Bij een hangende tunnel is de vloer geheel vrij van obstakels, wat het lossen verbeterd. Met de ventilator in het kopschot kan de vervoerder de uien al drogen tijdens het wachten en lossen. Dat draagt dus bij aan een betere kwaliteit uien", vertelt Henk van der Peet.

De landelijke Uiendag is een jaarlijks evenement op de laatste donderdag van augustus. De organisatie is in handen van het Uien Innovatie en Kenniscentrum (UIKC). Proefboerderij Rusthoeve vindt u aan de Noordlangeweg 42, 4486 PR Colijnsplaat. De openingstijden van het evenement zijn van 9.30 uur tot 18.30 uur.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.