Nieuw, milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal oplossing voor afvalcrisis

VentaMega Elastic Air-folie is een nieuw soort verpakkingsmateriaal dat voornamelijk gebruikt wordt voor het verpakken van AGF. De folie is sterk en geschikt voor gebruik tijdens transport. VentaMega Elastic Air-folie is het resultaat van jaren onderzoek en ontwikkeling. Het product is onlangs op de markt gekomen en wordt momenteel gepromoot. "Op pallets geladen tuinbouwproducten worden voor het transport doorgaans in mesh zakken verpakt. Het mesh dat hiervoor wordt gebruikt, is ofwel gewoon mesh, ademend mesh of ondersteunend mesh. Al deze materialen hebben hun beperkingen. We hebben VentaMega Elastic Air Film ontwikkeld om een einde te maken aan de verspilling van materialen en hulpbronnen voor het verpakken van AGF. We bieden een meer gebruiksvriendelijke oplossing met een betere prijs-kwaliteitverhouding voor grootschalige tuinbouwbedrijven, de transport- en exportsector. Wij denken dat dit verpakkingsmateriaal een doorbraak zal betekenen," aldus Shi, manager van Ningbo Yongfeng Packaging. 

"Gewoon mesh is slecht doorlaatbaar en kan niet worden hergebruikt. Het VentaMega Elastic Air-folie daarentegen heeft een permeabiliteit van 80% en is geschikt voor het verpakken van producten die bij lage temperaturen bewaard dienen te worden en die moeten kunnen ademen. Bovendien is het Elastic Air Film recyclebaar. Het materiaal kan worden toegepast voor machinaal en handmatig verpakken en is gebruiksvriendelijk en efficiënt. Met het VentaMega Elastic Air-folie kunnen producten tevens compacter worden verpakt dan in mesh, wat de kwaliteit van de producten gedurende transport ten goede komt. Het Elastic Air-folie is rekbaarder dan andere folies en hierdoor kunnen de producten sneller worden gekoeld. Niet alleen de doorlaatbaarheid is beter maar ook de kosten zijn lager."

"Ons bedrijf heeft het VentaMega Elastic Air Film in samenwerking met de Landbouwuniversiteit van Michigan ontwikkeld. Het product is uitvoerig getest en heeft bewezen een betrouwbaar alternatief te zijn. Het prijsverschil tussen het VentaMega Elastic Air-folie en traditioneel mesh dat voor pallets wordt gebruikt, is niet zo groot. We hebben meerdere trouwe klanten die al belangstelling hebben getoond in dit nieuwe materiaal. We zijn dan ook erg benieuwd hoe het VentaMega Elastic Air Film op de markt ontvangen zal worden," aldus Shi. "China is de grootste leverancier van verpakkingsmaterialen aan de Verenigde Staten en Europa. Als gevolg van de recente handelsperikelen tussen de Verenigde Staten en China zijn de importheffingen verhoogd en dat betekent dat veel Amerikaanse bedrijven ons verpakkingsmateriaal niet meer tegen de gebruikelijke prijzen af kunnen nemen. We hebben daarom besloten om ons Elastic Air Film in Vietnam te produceren. Overzeese klanten betalen een importheffing van slechts 4,2% in Vietnam in plaats van een heffing van 25% in China. Dit maakt ons product stukken aantrekkelijker voor im- en exporteurs."

Ningbo Yongfeng Packaging werd in 1986 opgericht. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verpakkingsmaterialen en -folies. Ningbo Yongfeng Packaging exporteert met name naar de Verenigde Staten en Europa. "De Verenigde Staten zijn van oudsher onze grootste markt. We hopen dat klanten op deze markt de voordelen van ons nieuwe VentaMega Elastic Air Film in zullen zien. Geïnteresseerden kunnen gratis een monster van het verpakkingsmateriaal aanvragen."

 

Voor meer informatie:

Mao - Manager

Ningbo Yongfeng Packaging Co., Ltd.

Tel.: +86 57483069289 / 88412905 / 83069286 

E-mail: nbyf@nb-yongfeng.com  

Website: http://www.nb-yongfeng.com  


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven