Tolsma-Grisnich kiest voor Agritechnica en Agribex, maar neemt niet deel aan Potato Europe

Na een zorgvuldige afweging heeft Tolsma-Grisnich besloten om dit jaar niet deel te nemen aan Potato Europe in het Belgische Kain maar haar pijlen volledig te richten op de Agritechnica in Hannover (10-16 november) en de Agribex in Brussel (3-8 december). De timing van de beursdata speelt hierbij een rol.

Potato Europe vindt plaats op 4 en 5 september. Dat is voor de aardappeltelers de drukste periode van het jaar. “Wij mogen niet verwachten dat de akkerbouwers in deze periode tijd vrij maken voor een beursbezoek om zich te oriënteren op innovaties en investeringen. De oogst van de gewassen op het veld gaat in die periode voor”, aldus Dim-Jan de Visser, CEO van Tolsma-Grisnich. “Gevoelsmatig stellen wij ook vast dat het bezoekersaantal van Potato Europe de laatste jaren ook iets terugloopt.”

Van oudsher zet Tolsma-Grisnich zwaar in op de persoonlijke begeleiding van haar klanten. Zeker ook bij de introductie van innovaties. Met individuele begeleiding en praktische adviezen over de toepassing van onze innovaties realiseren de telers het hoogste rendement uit bewaring en verwerking. “En juist daar zit de meerwaarde voor onze klant”, aldus De Visser. "Niet het korte contact op een beurs, maar veel meer de meerjarige relatie die gestoeld is op toegevoegde waarde op het bedrijf van de klant zelf."

Behoeften veranderen
De professionele telers en verwerkers maken volgens De Visser steeds bewuster keuzes welke beurzen ze wel of niet bezoeken. En dat doet Tolsma-Grisnich ook, zeker doordat de markten en hun behoeften veranderen. De Visser zegt hierover: “Wij geven de bezoekers van beurzen zoals Agritechnica en Agribex liever een unieke ervaring mee en verrassen graag met iets onverwachts. Iets dat impact heeft. Wij gaan tenslotte voor een jarenlange samenwerking en vinden het daarom belangrijk iets terug te doen voor onze klanten in plaats van zij voor ons.”

Voor meer informatie:
Tolsma-Grisnich
Fabrieksweg 7
8304 AT Emmeloord
+31 (0)527 63 64 65
info@tolsma.com  
www.tolsmagrisnich.com    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven