Export Partner neemt activiteiten NEC over

Export Partner heeft met ingang van 2 september 2019 de activiteiten van branchegenoot Nederlandse Export Combinatie overgenomen. Met de overname van NEC is Export Partner nu marktleider in exportadvies.

Johan van Diermen, oprichter van Export Partner: “We zijn enorm verheugd met de toevoeging van de Nederlandse Export Combinatie aan de Export Partner groep. Geen enkele andere organisatie heeft door de jaren heen zoveel bijgedragen aan het succes van Nederland Exportland. De specifieke expertise van NEC in collectief zakendoen in het buitenland vormt een prachtige aanvulling op ons dienstenpakket.”

Joost van Dam, verkopend eigenaar en directeur van NEC: “Ik zocht en vond in Export Partner letterlijk en figuurlijk een sterke partner voor de toekomst. NEC heeft de afgelopen 67 jaar een unieke positie verworven en een hoge mate van kennis opgebouwd. Kennis die we graag willen delen. Daarbij sluit het tomeloze ondernemerschap van Export Partner naadloos aan op onze eigen bedrijfscultuur. Door onze krachten te bundelen, kunnen we nog meer betekenen voor Nederlandse bedrijven die willen internationaliseren.”

NEC blijft onder leiding van huidig directeur Joost van Dam zelfstandig opereren onder dezelfde naam. Van Diermen: “Never change a winning team. Daarbij geniet NEC in zowel binnen- als buitenland een grote reputatie. Onze klanten profiteren direct van de ervaring en activiteiten van NEC zoals deelname aan handelsmissies en Holland paviljoens.” Met de overname bouwt Export Partner de positie in de branche verder uit. Het aantal medewerkers van de Baarnse groep groeit naar 23, waarmee Export Partner nu marktleider is in de branche.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.