Homburg SingleNozzleControl zorgt voor automatische dopschakeling

Homburg Holland heeft een automatische dopschakeling voor HARDI veldspuiten beschikbaar, de 'SingleNozzleControl'. De Homburg SingleNozzleControl is een plug-and-play oplossing voor Hardi veldspuiten om bespuitingen per dop te kunnen doen.


SingleNozzleControl

De SingleNozzleControl is compatible met Hardi Commander met PrimeFlow (zowel CM05 als CM11). De doseringscontrole blijft normaal werken, maar de GPS neemt de controle over voor het in- en uitschakelen van de individuele nozzles bij overlappen.

Compatible met HC8600 en HC9600 (en Ag Leader InCommand 800 – 1200) beeldschermen:

  • Tot 144 secties.
  • Beeldschermen hebben een multiple product unlock nodig, omdat het display twee spuitbomen regelingen ziet en beide bomen moet kunnen bedienen.
  • Met de oudere 8500 en 9500 beeldschermen kunnen tot 36 secties worden ingesteld. Hier is ook een multiple product unlock voor nodig.
  • Andere ISOBUS displays worden niet ondersteund. 

Plug & play
De Homburg SingleNozzleControl is geïnstalleerd op de hoofdprintplaat en wordt gekoppeld tussen de bestaande bedrading. Er hoeven geen draden doorgeknipt te worden of te worden gesoldeerd. Het is een mechanische installatie waarna gebruikers een nieuwe machineconfiguratie aan moeten maken, om deze werkend te krijgen. 

Voor meer informatie:
Geert-Jan Giesberts
Homburg Holland 
T: +31 (0)58-257 1555  
M: (0)651-789 297  
E: gjg@homburg-holland.com 
www.homburg-holland.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.