Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Populair dankzij bijdrage AGF-sector

Veggipedia al meer dan één miljoen keer bekeken

Veggipedia, de onafhankelijke bron over groenten en fruit, is razend populair. Sinds gisteravond is de site al meer dan 1 miljoen keer bekeken. De forse groei van het platform is mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van verschillende bedrijven uit de groenten- en fruitsector.

De informatie op Veggipedia wordt grotendeels aangeleverd door de groenten- en fruitsector. Zo kwam de input voor de populaire pagina met informatie over paarse spruitjes van telersvereniging van Nature. Ook heeft het platform een flinke groei kunnen maken dankzij productaanvullingen van o.a. Banken Champignons, Koppert Cress en Eminent Food.

Groenten en fruit waarvan de verkrijgbaarheid samenhangt met één bepaald seizoen worden door consumenten het vaakst bekeken op Veggipedia. Zo was de wilde perzik in de zomer het meest populaire product. In het begin van de herfst schoot de vijgenpagina omhoog in bezoekersaantallen. Paarse spruitjes zijn het meest populair in de winter. Afgelopen winter zochten maar liefst drieëntwintigduizend consumenten informatie over het paarse neefje van de spruit.

 

Suggesties
Veggipedia bevat op dit moment ruim 475 verschillende groenten- en fruitsoorten en meer dan 400 recepten met groenten en fruit als hoofdingrediënt. Hiermee is de website een bijzonder naslagwerk voor zowel professionals als consumenten. Veggipedia wordt beheerd door het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit. Wie producten mist, suggesties heeft voor nieuwe producten of recepten of andere relevante informatie heeft, kan mailen [email protected]. 

Voor meer informatie:
Nationaal Actieplan Groenten en Fruit 
E: [email protected] 
https://www.veggipedia.nl/  

Publicatiedatum: