Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Albert Heijn neemt twee winkels over van Marqt

Albert Heijn neemt nog twee winkels over van Marqt. Opnieuw. In juli maakte Marqt bekend twee winkels in Amsterdam en Den Haag af te stoten aan Albert Heijn. Daar komen nu nog twee winkels bij aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam en aan de Overtoom in Amsterdam. Op deze vier centrale plekken zien klanten straks de nieuwste Albert Heijn-formule met een focus op vers, vers bereide maaltijden en verschillende digitale vernieuwingen. De overname van de vier winkels sluit aan bij de ambitie van Albert Heijn ook in binnensteden 'de winkel om de hoek' te zijn. 

Versbereide gerechten
De winkels worden toegespitst op de behoefte van bewoners in een stedelijke omgeving. Naast de dagelijkse boodschappen biedt de winkel diverse foodservice-concepten, zoals vers bereide gerechten voor het ontbijt, de lunch en de avondmaaltijd. De winkels in Amsterdam (Utrechtsestraat) en Den Haag gaan half december open. De andere twee winkels gaan volgend jaar open. De werkgelegenheid van de Marqt-medewerkers in de vier vestigingen is gegarandeerd. Zij gaan mee naar Albert Heijn of worden werkzaam in een andere Marqt-winkel.

Bron: Albert Heijn 

Publicatiedatum: