Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Homburg introduceert nieuwe lijn draincleaners

Tijdens de Agritechnica van 10-16 november in Hannover zal Homburg Holland een vernieuwde Delta draincleaner tonen. Dit gaat gepaard met een kleurwijziging van oranje naar de rode Homburgkleur. Het ontwerp van de nieuwe Delta is in de basis modulair opgezet waardoor Homburg sneller in wil kunnen spelen op diverse klantwensen.De Delta is de meest verkochte draincleaner van Homburg Holland en zit tussen het basismodel Junior en de Professional Hurricane in. De machine is geschikt voor iedereen die vaak onderhoud verzorgt aan drainagesystemen en veel hectares moet onderhouden.Verbeteringen
Het vernieuwde design maakt het vanaf nu mogelijk om de arm van de draincleaner links, rechts of recht naar achteren te plaatsen. Daarnaast is het aandrijfsysteem verbeterd, waardoor de haspel strakker oprolt en er geen kans op slip meer is. De bediening in hoogte, het in- en uitschuiven en opklappen van de drainagearm en het zwenken van de geleidingsarm gaan allemaal door middel van hydrauliek. De bediening van de Delta is volgens Homburg Holland vereenvoudigd doordat alle hydrauliek met één draaiknop ingesteld kan worden, wat de nauwkeurige werking verbeterd. 

Geïnteresseerden kunnen tijdens de Agritechnica de nieuwe Delta aanschouwen bij Homburg Holland in hal 9, stand C15. 

Voor meer informatie:
Jack Thibaudier
Homburg Holland - Stiens 
T: +31 (0) 58-257 1555
M: +31 (0) 6 53392944
E: [email protected]   
W: www.homburg-holland.com 

Publicatiedatum: