28 maart, 's-Gravenzande

Reünie van Rijn Groep

28 maart wordt er een reünie georganiseerd van en voor mensen die bij de voormalige Van Rijn Groep gewerkt hebben. De exacte tijd volgt nog, maar onze streeftijd is van 16.00 tot 20.00 uur. Locatie van de reünie is De Kiem, Julianaweg  te 's-Gravenzande.

Ben jij geïnteresseerd en heb je gewerkt  bij  de Van Rijn Groep, ongeacht op welke locatie en ongeacht in welk  jaar en heb je je nog niet aangemeld, dan kun je dit doen via: vanrijnreunie@gmail.com of stuur een bericht via de facebook groep Rijntrans en wij nemen dan contact met jou op.

Wij hebben er in ieder geval zin in. Mocht je familie hebben of bekenden, die bij de Van Rijn groep gewerkt hebben en die dit bericht nog niet gezien hebben, geef dit aan hen door en laat ze zich aanmelden, zodat wij er met zijn allen een gezellige middag van kunnen maken.

Wij hopen jullie te zien om onder het genot van een hapje en een drankje niet alleen herinneringen op te halen, maar ook om elkaar weer te ontmoeten in de huidige tijd. Tot nu toe zijn er in ieder geval al meer dan 120 aanmeldingen.

Tot ziens op 28 maart

                                                    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.