Nieuw merk voor premium lente-uitjes

Het Italiaanse l’Ortolana komt met het nieuwe merk OrtoPremium. Het merk omvat een premium selectie van lente-uitjes uit de provincie Salerno, waar dit gewas al eeuwen wordt geteeld. De lente-uitjes hebben een unieke smaak en geur en zijn vooral op de Europese markten erg gewild.

Juist vanwege de specifieke eigenschappen is het merk OrtoPremium in het leven geroepen om de kwaliteit van de uitjes te behouden.

L’Ortolana zal aanwezig zijn tijdens Fruit Logistica in Berlijn. Naast de lente-uitjes van het merk OrtoPremium zullen er ook andere gewassen en merken worden getoond.

Bij de stand, nummer B07 in hal 4.2, zal informatie worden gegeven over de verschillende processen en stadia van de lente-uitje, venkel, radijs, verschillende slasoorten, wortel, bloemkool, koolrabi, rucola en watermeloen. Dit zijn de gewassen die l’Ortolana op de markt brengt in Noord-Europa.

Het team van l'Ortolana

Het logistieke management is ook een onderdeel waar het Italiaanse bedrijf in is gespecialiseerd. Hierdoor kunnen de Noord-Europese markten binnen 48 tot 60 uur na de oogst en verwerking worden voorzien van producten. 

Voor meer informatie:
L'Ortolana Srl
Via De Riso, 16 
84018 Scafati (SA)
Tel.: (+39) 081 8638019 / (+39) 081 8638017
Fax: (+39) 081 8638109
Email: info@ortolana.it
Web: www.ortolana.it 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven