Drukte op Uienfestival bij PPA

Op vrijdag 24 januari vond voor de eerste keer het Uienfestival plaats bij PPA Opslag Nieuwe-Tonge. Al een aantal jaren kunnen diverse zaaiuienrassen uit de bewaring worden bekeken bij PPA Opslag in Dronten.

Sinds de zomer van 2019 heeft PPA ook een opslaglocatie aan de Groeneweg in Nieuwe-Tonge. Daar stonden afgelopen vrijdag tijdens het Uienfestival de deuren open. Ook van het nieuwe kantoorpand aan de voorzijde van de bewaarloods.

Naast een aantal uienzaadleveranciers waren ook bedrijven vertegenwoordigd die betrokken waren bij de nieuwbouw. Tolsma gaf uitleg over het condensdrogen-systeem waar PPA Opslag gebruik van maakt. Hanse Staalbouw kon vanzelfsprekend alles vertellen over de bouw van deze moderne bewaring en kantoorpand.

Vanaf 16.00 uur 's middags tot laat in de avond was de belangstelling enorm. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Van mobiele espressobar, heerlijk eten (met daarin gele en rode uien verwerkt uit de eigen opslag)  tot en met de bar!! 

"De sfeer was geweldig. Eigenlijk een vrijdagmiddag-borrel XXL!! Wij kijken dankbaar terug op een geweldige dag", aldus PPA.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven