Uitzendbureau Goodmorning met familiekapitaal op overnamepad

De komende jaren voorziet uitzendbureau Goodmorning verdere expansie in een consoliderende markt met een toenemend belang van de arbeidsmigrant. Enerzijds autonoom maar ook middels overnames. Om deze groei te financieren, is kapitaal aangetrokken van een aantal ondernemende families.

De dagelijkse leiding en zeggenschap blijven in handen van de huidige twee aandeelhouders John van der List en Cor Konings. “Met de participatie van deze ondernemende families vergroten wij onze slagkracht met name voor opkomende overnames zonder de aard en strategie van de onderneming te wijzigen.                                        John van der List Ondernemerschap en oog voor kwaliteit van en voor de arbeidsmigrant staan altijd voorop”, aldus John van der List.

Cor Konings vult aan: “We hopen het historische groeipad te kunnen continueren en zullen ons de komende periode tevens focussen op groei door overnames. Daarbij denken we aan collegabedrijven die zich net als wij richten op het uitzenden van arbeidsmigranten in diverse sectoren. Tevens is het onze wens om een landelijke dekking te bereiken, maar ook een sterkere positie in de techniek.”

Voor meer informatie:
Goodmorning
john@goodmorning.eu
www.goodmorning.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.