Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vantage Agrometius en AgroVision integreren precisielandbouw en teeltregistratie

Door teeltregistratie, gewasbeschermingsadvies en precisielandbouw bij elkaar te brengen, krijgt de teler meer kansen, inzicht en gemak.

De eerste nieuwe functionaliteiten zijn beschikbaar:

  • CropVision beschikbaar is op Trimble Terminal
  • CropVision Adviessystemen kunnen worden gekoppeld aan GeoBas weerstations

CropVision Teeltregistratie App op Trimble terminal
"Maakt u voor het rechtrijden gebruik van een Trimble terminal die draait op Androïd? Zo ja, dan heeft u de mogelijkheid om de CropVision Teeltregistratie App op deze terminal te gebruiken. Dit is dezelfde App die u al op uw mobile telefoon gebruikt.  Het voordeel is dat u op de terminal van uw trekker u direct de uitgevoerde bewerkingen kunt invoeren. Alles staat bij elkaar en u heeft geen gedoe van wisselen van apparaten."

"U kunt deze App vanuit de Trimble app store (op uw terminal) downloaden en installeren. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden."  
 
GeoBas weerstation gebruiken voor adviessystemen
Men kan GeoBas weerstations nu ook gebruiken voor de adviessystemen van AgroVision. Het station dient dan uitgerust te zijn met een RH% / T / neerslag sensor (relatieve luchtvochtigheid, temperatuur en neerslag). Men gebruikt de weergegevens gemeten in uw eigen perceel/percelen voor een nog nauwkeuriger advies.

"Om uw eigen weerstation te gebruiken neemt u contact op met onze support afdeling via tel 0570-664121 of email servicedesk@agrovision.nl . U heeft hiervoor het serienummer en de keys nodig die bij het weerstation horen", aldus Agrovision.

Voor meer informatie:
AgroVision B.V.
0570 – 664 111  
info@agrovision.nl 


 

Publicatiedatum: