Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuwe palletiseerkop maakt positioneringssnelheden tot 50 zakken per minuut mogelijk

Op de Fruit Logistica beurs toonde het Symach-team de nieuwe Rotax palletiseerkop. Nu de eerste machines met deze kop bijna in gebruik genomen gaan worden, was dit het geschikte moment.

Vanuit de markt is er, zelfs nu, al veel interesse en zijn er zeven machines met de nieuwe palletiseerkop verkocht. Doordat de palletiseermachine een bottleneck wegneemt en de aanvoer van twee verpakkingsmachines volledig kan verwerken, begint de Rotax zich onmiddellijk terug te verdienen. De nieuwe Rotax Palletiseerkop maakt namelijk positioneringssnelheden tot vijftig zakken per minuut mogelijk. Gebaseerd op een volledig nieuw concept vermindert de gepatenteerde technologie het aantal bewegingen aanzienlijk om grotere positioneringssnelheden mogelijk te maken.


Rotax palletiseerkop

Inmiddels heeft het Symach engineering team de nieuwe palletiseerkop aan zware duurtesten onderworpen. Ruim 3 miljoen zakken zijn al over de testopstelling gegaan. Op basis van die ervaringen is de Rotax al doorontwikkeld en goed voorbereid om geïnstalleerd te worden.


Rotax testopstelling

www.symach.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven