Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe palletiseerkop maakt positioneringssnelheden tot 50 zakken per minuut mogelijk

Op de Fruit Logistica beurs toonde het Symach-team de nieuwe Rotax palletiseerkop. Nu de eerste machines met deze kop bijna in gebruik genomen gaan worden, was dit het geschikte moment.

Vanuit de markt is er, zelfs nu, al veel interesse en zijn er zeven machines met de nieuwe palletiseerkop verkocht. Doordat de palletiseermachine een bottleneck wegneemt en de aanvoer van twee verpakkingsmachines volledig kan verwerken, begint de Rotax zich onmiddellijk terug te verdienen. De nieuwe Rotax Palletiseerkop maakt namelijk positioneringssnelheden tot vijftig zakken per minuut mogelijk. Gebaseerd op een volledig nieuw concept vermindert de gepatenteerde technologie het aantal bewegingen aanzienlijk om grotere positioneringssnelheden mogelijk te maken.


Rotax palletiseerkop

Inmiddels heeft het Symach engineering team de nieuwe palletiseerkop aan zware duurtesten onderworpen. Ruim 3 miljoen zakken zijn al over de testopstelling gegaan. Op basis van die ervaringen is de Rotax al doorontwikkeld en goed voorbereid om geïnstalleerd te worden.


Rotax testopstelling

www.symach.nl

Publicatiedatum: