Jubilerend JS Laadtechniek opent vernieuwd pand en start met vijfde vestiging

Tholen - Het was driedubbel feest afgelopen zaterdag bij JS Laadtechniek. Het dertigjarig jubileum van inmiddels de grootste laadkleppenspecialist van Nederland werd gevierd, het vernieuwde pand aan de Bandijkweg in Maasdijk werd officieel geopend én er was ook nog nieuws over een vijfde vestiging. Dit jaar wordt er namelijk gestart met een vestiging in Veghel. 


John en Suzan van der Spek

Het jubileumjaar begon vorig jaar officieel al op 2 april, maar met een groot feest werd gewacht totdat de verbouwing van het pand in Maasdijk afgerond was. Daar werd namelijk de grote wasstraat van de buurman overgenomen en dus kon worden uitgebreid.


Op de zaterdagavond was het tijd voor 'JS Boulevard'

Afgelopen zaterdag was de opening, 'lekker eigenwijs' op schrikkeldag, en dus was voor één keer de reparatiehal waar normaal aan allerhande laadkleppen van vrachtwagens wordt gesleuteld omgetoverd in een feestlocatie waar tot in de late uurtjes gegeten, gedronken en gedanst werd.


De takels waren ook getuige van de open dag. 

Uitbreiding
Rond het middaguur was het echter nog niet zo ver. Om 11.00 gingen de deuren open en kon iedereen een kijkje nemen in het flink verbouwde en uitgebreide pand. In totaal heeft JS Laadtechniek er sinds kort, verdeeld over twee lagen, 500 vierkante meter extra ruimte bij.


Het nieuwbouwgedeelte is uitgerust met een speciaal klimaatplafond gecombineerd met automatische lamellen en LED-verlichting, geïnstalleerd door Verkade Klimaat. 

"Daardoor kunnen we onze kantoren, de kantine en het magazijn nu scheiden van de hal waar reparaties worden gedaan. In die reparatiewerkplaats is er hierdoor straks ruimte voor vijf deuren, waarbij eentje speciaal voor kleinere vrachtwagens tot 3,5 ton", vertelt John.


Het personeel zit vanaf nu in een spiksplinternieuwe kantine, met op de wand de JS-trailer die o.a. ingezet wordt tijdens Alpe d'HuZes.

Negen vrachtwagens tegelijk
In totaal telt het pand in Maasdijk, het grootste van alle vier (en straks vijf) locaties, nu 1300 vierkante meter en bovendien is er 2000 vierkante meter parkeerruimte voor vrachtwagens. Negen vrachtwagens tegelijk kunnen er na de verbouwing binnen staan, waarvan zeven in reparatie en twee voor nieuwe vrachtwagens die nog een laadklep moeten krijgen.


De werkplaats voor installatie van nieuwe laadkleppen 

'Bijzondere wagens'
Toen John zich een aantal jaren na te zijn gestart, vestigde aan de Bandijkweg als lokaal servicestation was de eis dat zestig procent van zijn activiteiten 'tuinbouwgerelateerd' waren. "Dat is nog steeds zo, al zie je dat wij ook steeds meer vrachtwagens binnenkrijgen voor distributietransport. Maar ook allerhande 'bijzondere' wagens krijgen wij voorbij, van invalidenwagens tot aan militaire trucks van het Korps Mariniers waarvoor we elk jaar het benodigde onderhoud en reparaties mogen uitvoeren."


Bezoekers kwamen binnen langs een 'wandje historie'

Maatwerk aan de achterkant
JS Laadtechniek groeit dus hard en John weet ook wel waarom. "Wij zijn de enige die dit op deze manier doen. Bij de meeste bedrijven ligt de focus op de voorkant van de wagen en is de achterkant minder belangrijk.

Bij ons is dat andersom. Het maakt daarbij voor ons niet uit welk merk vrachtwagen het is. De laadklep is een geweld mooi deel van de vrachtwagen met van alles erop en eraan: elektronica, hydrauliek, staalbewerking, noem maar op. Wij zien steeds meer standaardvragen, maar voor de monteurs zijn ook de maatwerk technische uitdagingen mooi om te doen." 


Op het dak komen nog zonnepanelen

Voor meer informatie:
JS Laadtechniek
Bandijkweg 25
2676 LH Maasdijk
+31(0)174 540 340
info@jslaadtechniek.nl 
www.jslaadtechniek.nl 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven