Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weber Marking Systems viert 30-jarig bestaan

Weber Marking Systems bestaat 30 jaar en Peter Bogers, algemeen directeur, is ook al 30 jaar in dienst bij Weber Marking Systems. Dit is natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gegaan. Peter Bogers en al het aanwezige personeel werd, door de huidige situatie, verrast met een ingetogen borrel.

Hoe het begon
Het Amerikaanse Weber Marking Systems wilde de joint venture Bluhm Weber Group, gevestigd in Duitsland, verder uitbreiden in Europa. In 1990 werd toen naar iemand gezocht die een Nederlandse vestiging wilde opstarten. Zo ontstond de toen nog genaamde Weber Etiketten B.V.. Voor deze uitbreiding in Nederland werd Peter Bogers aangenomen. Na een inwerkperiode van 4 maanden bij de Duitse Bluhm Weber Group begon hij zijn carrière bij Weber. Peter Bogers: “Weber Marking Systems is een uniek bedrijf dat zich onderscheidt van de concurrentie door middel van kennis en kwaliteit. Ik begon 30 jaar geleden alleen en deed o.a. de productie, kwaliteitscontrole, in- en verkoop en logistiek. Dat hield ik natuurlijk niet lang vol in mijn eentje en na 9 maanden kwam er een collega bij. Zo zijn we elk jaar verder uitgebreid. Wij zijn er trots op dat we dit jaar ons 30-jarige bestaan in de labeling en coding industrie mochten vieren.”

"Klaar voor verdere groei"
Weber Marking Systems is sinds de oprichting gestaag gegroeid tot een toonaangevende leverancier van etiketteer- en codeeroplossingen. In 2009 is Weber Etiketten B.V. een volle dochter geworden van de Bluhm Weber Group en is de naam veranderd in Weber Marking Systems. Recent in 2018 is de labeling divisie van Cikam overgenomen en heeft Weber Marking Systems een enorme groei doorgemaakt.

Peter Bogers kijkt vol vertrouwen naar de toekomst: “Door de overname van Cikam zijn we uit ons jasje gegroeid. We moesten op zoek naar een nieuw pand. Inmiddels zijn we verhuisd en hebben we grotere productiefaciliteiten, een groter kantoorpand en een groter warehouse. Bovendien ontwikkelen wij een showroom waarin wij, zodra dit weer mogelijk is, al onze relaties willen verwelkomen. Met deze uitbreidingen zijn we voorbereid op de toekomst en willen we een verdere continue groei mogelijk maken.”

"Samen het succes vieren"
Weber Marking Systems beseft dat haar succes het resultaat is van de inspanningen van alle medewerkers. “Want van productiemedewerker tot accountmanager: we doen het samen. Door de Coronacrisis kunnen we dit nu niet uitbundig vieren maar dit halen we zeker in zodra de situatie weer als voorheen is. We willen met het gehele personeel en diens gezinsleden een feestje vieren. Ook voor onze relaties zullen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Maar daar horen zij te zijner tijd meer over”, aldus Jeroen Bours, commercieel directeur.

Voor meer informatie:
Weber Marking Systems
Steurstraat 19
1317 NZ Almere
+31 (0)36 - 534 52 54
info@webermarking.nl  
www.webermarking.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven