Nieuwe datum wordt later bekend gemaakt

AgroTechniek Holland 2020 uitgesteld wegens coronamaatregelen

Branchevereniging Fedecom heeft - als gevolg van de coronamaatregelen van het kabinet - besloten de beurs AgroTechniek Holland 2020 uit te stellen. De tweejaarlijkse agrobeurs zou plaatsvinden van 9 tot en met 12 september op het Walibi-evenemententerrein in Biddinghuizen. Maar voor Fedecom is de veiligheid van bezoekers, exposerende leden, toeleveranciers en eigen teamleden het grootste goed, welke coronamaatregelen dan ook nog van kracht zijn in september. Een nieuwe datum wordt later bekendgemaakt.

De overheidsmaatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan en de kwetsbare groepen te beschermen, houden o.a. in dat er tot 1 september a.s. geen evenementen met grote groepen mensen mogen plaatsvinden. De veiligheid en gezondheid van mensen staat voorop en Fedecom wenst tegelijkertijd het bedrijfseconomisch belang van de leden en klanten zo goed mogelijk te dienen. Fedecom-directeur Gerard Heerink: “Daarom hebben wij besloten om onze vakbeurs AgroTechniek Holland 2020 in september uit te stellen. Wij kunnen als organisatie niet inschatten of en welke coronamaatregelen tijdens de geplande beursperiode van kracht zijn. Het lastige besluit tot uitstel hebben wij genomen in nauw overleg met de vertegenwoordigers van de leden van Fedecom. ATH is, net als GTH, in de afgelopen jaren een vaste waarde geworden op de (inter)nationale beurzenagenda. We zijn als Fedecom trots op deze beurs, die zich mag verheugen in een groeiende waardering van zowel bezoekers als standhouders. Daarom spreken we ook over een uitstel en niet over een afstel van de beurs. Ingeschreven exposanten ontvangen hun betalingen terug, maar
kunnen deze ook in depot laten staan voor de uitgestelde editie”.

Beursmanager Bierema van Fedecom Fairs: “De meer dan reeds 130 ingeschreven deelnemers van AgroTechniek Holland zijn al op de hoogte gebracht van de verschuiving. Wellicht had de beurs op een veilige manier doorgang kunnen vinden wegens de grootschaligheid van het beursterrein en het outdoor beursconcept, in combinatie met maatregelen om anderhalve meter afstand te bewaren zoals bredere gangpaden met eenrichtingsverkeer, ruimer opgezette stands, transparante schermen op de stands, etc. Maar als organisatie vinden we dit afbreuk doen aan het beursconcept zoals exposanten en
bezoekers dat in het verleden ervaren hebben. Momenteel onderzoeken we op welk ander tijdstip deze ATH-editie het beste kan plaatsvinden, we hopen dat zo snel mogelijk bekend te kunnen maken.”

Voor meer informatie:
Fedecom
Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein
Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein
+31 (0)30 604 91 11
+31 (0)30 605 32 08
secretariaat@fedecom.nl 
www.fedecom.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.