Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Samenwerking biedt Waterman Onions capaciteit en flexibilteit in transport"

Transportbedrijf Wiegmink en AB Texel Group bundelen krachten

Transportbedrijf Wiegmink en AB Texel Group gaan een strategische samenwerking aan. Met de samenwerking wordt beoogd goed te kunnen blijven voorzien in de groeiende behoefte aan capaciteit en flexibiliteit van grote klanten van Wiegmink als Waterman Onions.

Transportbedrijf Wiegmink uit Kraggenburg vervoert agrarische producten, nationaal en internationaal. Het bedrijf heeft 15 medewerkers en beschikt over een wagenpark van 41 trailers, met name onderlossers en tautliners. Om grote klanten goed te kunnen blijven bedienen, is Wiegmink een samenwerking aangegaan met AB Texel Group.
De samenwerking krijgt concreet vorm in het ontzorgen van Waterman Onions voor wat betreft de aan- en afvoer van uien. AB Texel Group gaat het transport verzorgen met ondersteuning van Wiegmink. Voor andere klanten gaan Transportbedrijf Wiegmink en AB Texel Group samenwerken in het transport van agrarische producten in kisten.
  
Martin Jansen, bedrijfsleider van Transportbedrijf Wiegmink: “Door de samenwerking met AB Texel Group kunnen we onze grote klanten capaciteit een 24-uurs levering bieden”. Wim Waterman, directeur van Waterman Onions, vult aan: “de combinatie Wiegmink en AB Texel Group brengt ons de gewenste continuïteit en flexibiliteit in het vervoer van onze uien, ook naar de toekomst toe.”

Dennis Wetenkamp, CEO van AB Texel Group: “Voor AB is het een mooie kans om het transport te gaan verzorgen voor een gerenommeerde onderneming in de uienwereld. We zijn er trots op dit te kunnen gaan doen, samen met Wiegmink.”

Voor meer informatie:
Dennis Wetenkamp    
AB Texel Group    
+31 88 943 5010   
dennis.wetenkamp@abtexelgroup.com        

Martin Jansen
Transportbedrijf Wiegmink  
+31 527 243 247
martin@wiegminktransport.nl 

Publicatiedatum: