Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

"Exportprijs van Chinese uien ongeveer 20% lager dan vorig jaar"

"De uitbraak van Covid-19 die sinds het Lentefestival aan de gang is, heeft dit jaar een grote impact gehad op de groenten- en fruitsector. Enerzijds hebben factoren zoals een tekort aan oogstmedewerkers en een slechte logistiek als gevolg van regionale lockdowns geleid tot de trage werking van de verwerkingsindustrie. Aan de andere kant heeft de algemene daling van de koopkracht van de consument de verkoop belemmerd," aldus Xue Cuncai van Jinxiang County Cuncai Agricultural Trade.

"Wat de uienmarkt betreft, is er een opmerkelijk overaanbod en zijn de prijzen stabiel maar vrij laag. Als gevolg van Covid-19 is de totale verkoop gekrompen en is de exportmarkt traag geweest. De huidige exportprijzen zijn met ongeveer 20% gedaald ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Met name de verkoop van rode platte uien uit Shandong, die in de voorgaande jaren populair waren, is aanzienlijk gedaald ten opzichte van vorig jaar, om nog maar te zwijgen van de producten uit Hebei en Henan, waar zeer weinig belangstelling voor is momenteel."

"Wij leveren het hele jaar door verschillende soorten rode en gele uien en sorteren en verpakken ze volgens de wensen van onze klanten. Naast de verkoop van onze producten aan groothandelsmarkten en supermarkten in heel China, exporteren we ze ook naar Zuid-Aziƫ, het Midden-Oosten, Europa en de Verenigde Staten."

Voor meer informatie:
Xue Cuncai
Jinxiang County Cuncai Agricultural Trade Co., Ltd.
+86 137 9378 9448
www.jxxccnm.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven