Bejo neemt Zuid-Afrikaanse distributeur Nuvance over

Bejo en Zaad Holdings kondigen de overname van Nuvance door Bejo aan per 1 juli 2020. Nuvance was tot 30 juni 2020 een dochteronderneming van Klein Karoo Seed Marketing, onderdeel van Zaad Holdings.

Het Nederlandse familiebedrijf Bejo is gespecialiseerd in de wereldwijde veredeling, productie en verkoop van groentezaden. Nuvance is een bekende Zuid-Afrikaanse zaadleverancier met uitgebreide ervaring in Sub-Sahara Afrika. De twee bedrijven werken al veel jaren samen aan de ontwikkeling van de Zuid-Afrikaanse tuinbouw en richten zich beiden op de professionele markt.

De komende maanden zal Nuvance volledig geïntegreerd worden in de Bejo-organisatie. Met focus op de professionele markt betekent dit dat er enkele wijzigingen in het bestaande assortiment kunnen worden verwacht. In de tussenliggende periode zal Nuvance onder haar huidige naam actief blijven. Hoewel het mogelijk is dat er enkele veranderingen op managementniveau zullen plaatsvinden, is Bejo van plan te blijven samenwerken met het volledige team van Nuvance.

Bejo en Nuvance willen van deze gelegenheid gebruik maken om Klein Karoo Seed Marketing te bedanken voor de succesvolle samenwerking in het verleden.

Voor meer informatie:
Bejo Zaden
www.bejo.nl    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven