Nieuwe shredder voor het verkleinen van lege jerrycans

Mechanisatiebedrijf Gebr. Weststrate uit Krabbendijke heeft een shredder ontwikkeld voor het versnipperen van lege jerrycans.
Lege verpakkingen van onder andere gewasbeschermingsmiddelen nemen veel ruimte in en moeten vaak ook nog eens worden afgevoerd naar een inzamelpunt. Gebr. Weststrate heeft hiervoor de Can-Crusher ontwikkeld.

Deze shredder versnippert de lege jerrycans waardoor het afval veel minder ruimte inneemt dan de oorspronkelijke verpakkingen. Het restproduct kan opgevangen worden in een big-bag of een rolcontainer. Het aantal ritten naar een afvalinzamelpunt of het volume wat als bedrijfsafval in een container afgehaald wordt op het bedrijf, wordt hiermee beduidend kleiner, omdat er minder lucht vervoerd hoeft te worden.Gebr. Weststrate is een mechanisatiebedrijf met vier vestigingen in Zeeland en is landelijk importeur van Delvano veldspuiten.

Voor meer informatie:
Arjan Weststrate
Gebr. Weststrate B.V.
Mob: 06-46 32 20 64
witte@gebrweststrate.nl 
www.gebrweststrate.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.