G&R Farms, VS

75ste verjaardag gevierd met promotie van Peruaanse zoete uien

Het Amerikaanse G&R Farms viert z'n 75ste verjaardag met een nieuwe consumentenmarketingcampagne en met zoete uien uit Peru. De campagne zal de rijke geschiedenis en de familietraditie van G&R laten zien, samen met hun focus op duurzaamheid en hun recente Rainforest Alliance-certificering.

Give-a-ways
De campagne, die in de maand september van start gaat, omvat een nieuwe designbak, POS-materiaal, public relations en social media-activiteiten. Een downloadbaar boekje met favoriete familierecepten zal op Facebook verschijnen, samen met wekelijkse give-a-ways. Historische familiefoto's en videobeelden zullen op alle social media-kanalen worden getoond om consumenten te informeren over de geschiedenis en het erfgoed van het bedrijf.

Vier generaties
G&R Farms is in 1945 begonnen als een klein familiebedrijf dat eigendom is van Walter L. Dasher. Vanuit hier is de organisatie over vier generaties heen geëvolueerd en uitgebreid met meer dan 5.000 ha waarop verschillende producten geteeld worden met een primaire focus op zoete uien. Walt Dasher: "We telen, verpakken, verhandelen en verladen al bijna zeven decennia zoete uien. Mijn grootvader was een van de oorspronkelijke pioniers die hielpen bij de ontwikkeling en groei van Vidalia uien. We zetten deze traditie voort door ons het hele jaar door te richten op het perfectioneren van de kwaliteit en de smaak van onze uien, terwijl we ook ons steentje bijdragen aan de bescherming van het milieu."

Rainforest Alliance-logo
G&R Farms begon in juli van dit jaar met de import van zoete uien uit Peru vanwege een verkort Vidalia-seizoen. Het bedrijf is in 2009 begonnen met het verladen van een kleine hoeveelheid uien uit Peru en dit is in slechts tien jaar tijd gegroeid tot meer dan 44 mln pond in 2019. "We hebben onze strenge kwaliteitscontrole-eisen verder geïntegreerd in ons Peruaanse zoete uienprogramma, wat heeft geresulteerd in een hoge vraag en een consistente, eersteklas kwaliteit. Maar we zijn er het meest trots op dat we het Rainforest Alliance-logo op onze bak, POS en verpakking laten zien, zodat de consument weet dat ons familiebedrijf toegewijd is aan duurzaamheid en het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze arbeiders in Peru." 

De Rainforest Alliance is een internationale non-profit organisatie die zich inzet voor het behoud van de biodiversiteit en het bevorderen van de rechten en het welzijn van werknemers, hun gezinnen en gemeenschappen. Teeltbedrijven die voldoen aan uitgebreide normen voor duurzaamheid krijgen het Rainforest Alliance Certified-keurmerk.

Dasher: "Hoewel er in de loop der jaren veel is veranderd, is de hoeksteen van ons bedrijf, die berust op eerlijkheid en integriteit, hetzelfde gebleven. We zijn trots op deze erfenis, want we kijken uit naar een nog mooiere toekomst."

Voor meer informatie:
Heidi McIntyre
G&R Farms
+1 407 222 3695
heidi@mcintyremktg.com
www.grfarmsvidaliaonions.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.