Domus de Jonge, KG Fruit Sortering en Verpakking:

"Met ons moderne sorteer- en pakstation zijn we voor alle fruitsoorten in de race"

Tholen - Veel mensen kennen Domus de Jonge uit Kapelle van de teelt van kiwibessen, appelen en peren, maar wat niet iedereen weet is dat hij met KG Fruit Sortering en Verpakking ook een volledig sorteer- en pakstation heeft om tal van fruit in de gewenste eindverpakking te verpakken. "We hebben onze connecties vooral in het hardfruit, maar kunnen met ons flexibele machinepark net zo makkelijk kiwi's en sinaasappelen verpakken!"

Het pand van KG Fruit Sortering en Verpakking telt 3.000 m2 met 500 ton koelopslagruimte. "Door gebruik te maken van waterkanalen bij het sorteren zijn we in staat om het fruit zonder beschadigingen te kunnen sorteren op maat, gewicht, kleur en kwaliteit. Hierdoor is het mogelijk om klantspecifiek te sorteren en, desgewenst, vervolgens te verpakken. We kunnen het fruit verpakken in elke gewenste verpakking, denk aan tassen, punnets, foodtainers, schalen en los gelegd en kunnen ook bandelleren. We zijn dus voor heel wat producten in de race", vertelt Domus enthousiast.

De locatie in het Zeeuwse Kapelle heeft volgens Domus zowel voor- als nadelen. "Natuurlijk zijn er hier minder handelsactiviteiten dan in Barendrecht of Maasdijk, maar we zitten hier qua logistiek wel erg voordelig, met veel hardfruit poductie en er zijn geen files. Transport kunnen we ook flexibel invullen met onze eigen vrachtwagens."

Het sorteer- en pakstation is zowel BRC, IFS, Kosher, Zeker Zeeuws, SKAL, als Nature's Choice-gecertificeerd. "Hiermee voldoen we in dit moderne pakstation aan alle eisen die gesteld worden met betrekking tot voedselveiligheid en tracking en tracing van de producten", aldus Domus, die benadrukt dat KG Fruit geen handelsactiviteiten uitvoert. "We zijn puur serviceprovider en gaan voor een langdurige samenwerking."

Voor meer informatie:
Domus de Jonge
KG Fruit Sortering & Verpakking
Amfoor 6
4421 SE Kapelle
Mob: 06-53296688
domus.de.jonge@kgfruit.nl
www.kgfruit.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.