Aardappel- en wortelrooier Dewulf krijgt update

"Aangenaam rooien is rooien in alle comfort"

Dewulf heeft haar R3060-reeks zeefbandrooiers voorzien van enkele nieuwigheden. Iedere nieuwe R3060 is nu uitgerust met een gloednieuwe, milieuvriendelijkere Scania Stage V-motor. Om de prestaties van de motor verder te optimaliseren, kreeg het motorcompartiment bovendien een nieuwe grill voor verbeterd warmtebeheer. Ook in de cabine is het comfort van de chauffeur verder verhoogd dankzij nieuwe HD-monitoren en -camera’s.

In de meest recente versie van de R3060 zit een Stage V Scania-motor van 350pk of 400pk met AdBlue-systeem. Met deze milieuvriendelijkere motor verkleint Dewulf de uitstoot van roetdeeltjes, fijn stof en stikstof door haar 2-rijige zelfrijdende zeefbandrooier. Uiteraard voldoet deze nieuwe motor ook volledig aan de strengere Europese emissienormen."Wie naar het motorcompartiment van het nieuwste model van de R3060 kijkt, zal zien dat er een extra grill is aangebracht. Dankzij deze extra grill in de afscherming kan de warme lucht afgegeven door de motor makkelijker ontsnappen. Dat moet zijn levensduur en prestaties verder verhogen", aldus Dewulf.

"Aangenaam rooien is rooien in alle comfort"
Daarom kreeg de R3060 ook aangepaste HD-monitoren en -camera’s. De nieuwe monitoren hebben een sterk verbeterde beeldkwaliteit en dezelfde vlotte bediening als voorheen (touch + triggerswitches). De camera achteraan de machine en die aan de top van de bunkerafvoerelevator zijn uitgevoerd met een breedhoeklens. Zo geniet de chauffeur enerzijds van een uitstekend zicht op wat er zich achter de rooier bevindt bij het achteruitrijden. Anderzijds heeft hij nu een vollediger en scherper beeld bij het vullen van kippers of kisten, waardoor hij beter kan inschatten of die al volgeladen zijn.

Voor meer informatie:
Dewulf
Moorseelsesteenweg 20
BE – 8800 Roeselare
T: +32 51 20 58 71
www.dewulfgroup.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.