Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Steeds meer afnemers plaatsen vraag op FarmTrade

Nog geen jaar is het nieuwe verbindingsplatform voor de agrarische sector FarmTrade live, nu al komt er dagelijks aanbod en vraag naar agrarische producten. Van machines tot pootaardappelen, uien en groente aan toe. Wat FarmTrade uniek maakt, is dat er niet alleen aanbod door telers opgezet wordt, maar dat steeds meer afnemers ook hun vraag naar verse producten op het platform uitzetten.

Vraag naar aardappelen, uien en andere groenten
FarmTrade is een agrarisch initiatief gericht op het verbinden van de agrarische sector. In het begin was er vooral veel machinehandel tussen boeren onderling. Tegenwoordig wordt FarmTrade meer en
meer gebruikt voor de handel in verse producten zoals aardappelen, uien en groenten. Met FarmTrade gaat de handel sneller en sta je als handelaar of afnemer rechtstreeks in contact met
agrarisch Nederland.

Bart Keizers, oprichter van FarmTrade, wil zich meer en meer richten op de afnemers van verse producten. Keizers gaat daarop in: “Wij hebben een platform gecreëerd met momenteel meer dan 2.500 agrarische bedrijven. Via één bericht op FarmTrade kun je dus in contact komen met al deze bedrijven. Dat begon met name tussen telers onderling, maar willen we nu breder trekken naar verse productenhandel tussen boer en afnemer”.


Handelsgroepen binnen FarmTrade, zoals uien en aardappelen.

Zet als afnemer je vraag uit op FarmTrade
Wat FarmTrade uniek maakt, is de snelheid van verbinden. Telers kunnen rechtstreeks hun producten aanbieden aan afnemers, maar afnemers kunnen ook direct hun vraag naar een bepaald product uitzetten. Hierdoor kan de handel ontzettend snel gaan. Keizers: “Heb je als afnemer bijvoorbeeld vraag naar een bepaald volume van een aardappel, ui of groenten, zet dan je vraag uit op FarmTrade. Telers zien dit voorbijkomen en kunnen direct contact opnemen met de vragende partij. Dat is wat ons uniek maakt. Met FarmTrade sta je rechtstreeks in contact met 2.500 agrarische bedrijven.”

Ook gebruik maken van FarmTrade? Ga naar www.farmtrade.nl  of download hieronder gelijk de app.
Eventuele download link voor beide stores: www.download.farmtrade.nl 

Publicatiedatum: