Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Naus Boxes nieuwe deelnemer aan Agrofoodcluster

Het Agrofoodcluster, het open consortium van bedrijven en organisaties die actief zijn in de open teelt, heeft sinds kort een nieuwe stakeholder mogen toevoegen, Naus Boxes uit Espel.

Directeur Cor van Veldhuijsen van het Agrofoodcluster (AFC) is vanzelfsprekend blij met deze nieuwe stakeholder: “We groeien nog steeds met stakeholders en daar zijn we, zeker in deze bijzondere tijd, trots op. Met de toetreding van Naus Boxes krijgen we een toonaangevende speler in de landbouwkisten erbij en dat past precies bij de ketenpartijen die al in het Agrofoodcluster verenigd zijn. Een solide partij die een internationaal imago van kwalitatief hoogwaardige kisten heeft opgebouwd.”

Kwaliteit
De combinatie van kennis, expertise en volledige inhouse productie maakt dat Naus Boxes hoogwaardige opslagkisten maakt. Het bedrijf uit Espel staat al meer dan 30 jaar voor kwaliteit. Door jarenlange ervaring met productie en kwaliteitscontrole maakt Naus kisten met een lange levensduur. Uiteraard met oog voor duurzaamheid. Er wordt duurzaam hout gebruikt, er is oog voor hergebruik van resources en vergroening binnen de productieprocessen.

Naus Boxes levert zowel grote series als klant specifiek maatwerk. De kisten worden inmiddels in alle klimaatzones van de wereld gebruikt. Veelal in projecten die met één of meerdere stakeholders van het Agrofoodcluster zijn voltooid.

Voor meer informatie:
Cor van Veldhuijsen
Agrofoodcluster
06 -81 02 02 91
[email protected]  

Publicatiedatum: