Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Landbouwvakdagen West-Nederland is verplaatst naar 16, 17 & 18 juni 2021

CNO-Expo heeft  met Landbouwbedrijf Helder, naast de A7 in Middenbeemster een uitstekende locatie voor de Landbouwvakdagen West-Nederland, de beurs die afgelopen maart voor het eerst heeft mogen plaatsvinden. Corona gooide echter bij de eerste editie al roet in het eten; de beurs heeft slechts 2 dagen kunnen draaien. Toch heeft dit vele bedrijven er niet van weerhouden om ook aankomend jaar weer aanwezig te zijn. Bedrijven hebben gezien en ondervonden dat dit een evenement is dat veel interesse geniet en een uitstekend toekomstperspectief heeft.

Om aankomend jaar een goede en vooral veilige tweede-editie neer te kunnen zetten hebben wij besloten de beurs te verplaatsen naar een zonnigere periode: 16, 17 en 18 juni 2021. Dit besluit wordt breed gedragen; alle standhouders gingen akkoord.

Het melkveebedrijf van Landbouwbedrijf Helder biedt de beurs in deze periode unieke mogelijkheden op het gebied van demonstraties. U kunt voer- en hooibouwdemonstraties verwachten en kunnen bezoekers verschillende merken trekkers testen. Met deze ervaringen wordt het hele (boeren) gezin een grandioze dag uit bezorgd vol inspiratie, nieuwe kennis en beleving.

Nieuw deze editie is het buitenterrein compleet overdekt, waardoor elke hoek en tijd van de beurs gezellig en warm is.

Openingstijden
De Landbouwvakdagen West Nederland vindt aankomend jaar plaats op 16 – 17 – 18 juni 2020 en is de meest volledige vakbeurs in West-Nederland voor: mechanisatie, akkerbouw, rundveehouderij, en melktechniek. De vakbeurs is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 21.30 uur.

Voor meer informatie:
Landbouwvakdagen
Hobrederweg 41
1462 LK Middenbeemster
Tel: +31 (0)85 773 10 85
[email protected] 

 

Publicatiedatum: