Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inschrijving Trainingsprogramma Talentoogst geopend

Werknemers in de akkerbouw en vollegronds groenteteelt en ondernemers, met of zonder personeel, kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor trainingen uit het Trainingsprogramma Talentoogst. "Net als in de eerste editie vorig jaar (onder de naam Winterprogramma Akkerbouw) wordt wederom een breed pakket met cursussen aangeboden waarmee u als werknemer of ondernemer uw vakmanschap en ondernemerschap verder kunt ontwikkelen", aldus de organisatie.

De bedrijven in de akkerbouw en vollegronds groenteteelt hebben te maken met grote veranderingen. Zo wordt de bedrijfsvoering complexer door wet- en regelgeving en schaalvergroting en doen robotisering, automatisering, mechanisatie en andere nieuwe technieken in hoog tempo hun intrede. Onafhankelijke informatie en kennis is daarom van toenemend belang. De scholingsconsulent akkerbouw en vollegronds groenteteelt, Hans Schilders, heeft in samenwerking met LTO Noord een programma samengesteld met een breed pakket cursussen waarmee akkerbouwers en vollegronds groentetelers én hun medewerkers snel en makkelijk hun kennis en kunde kunnen vergroten.

Onafhankelijke aanbieders
In het pakket zijn onder meer cursussen opgenomen over precisielandbouw, bewaren en landbouwtechniek. Maar ook een basiscursus akkerbouw, watermanagement, kennismaking met bodem en een cursus effectief leidinggeven maakt onderdeel uit van het pakket. De cursussen worden gegeven door onafhankelijke aanbieders Aeres Trainings Centre en Hanneke Westerop. In januari, februari en maart 2021 worden ze in Noord- en Zuid-Nederland aangeboden. Het programma is opgezet voor werknemers en werkgevers die werken volgens de CAO Open Teelten én afdragen aan Colland Arbeidsmarkt. Ook akkerbouwers en vollegronds groentetelers zonder personeel, zijn van harte welkom.

Aanmelden
Aanmelden kan via de website www.talentoogst.nl. Hier staat ook per cursus een cursusbeschrijving en informatie over kosten, data en locaties. Dit programma wordt gefinancierd door Colland Arbeidsmarkt.

Voor meer informatie:
Hans Schilders
06- 30601425
[email protected]  

Publicatiedatum: