Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

€1 miljard beschikbaar voor de Agri & Food sector

Er is weer veel subsidie beschikbaar gesteld voor de Agri & Food sector. Voor 2021 is er meer dan €1 miljard beschikbaar. Toch maakt slechts 20% van onze sector gebruik van deze subsidies. SubsidyCloud heeft alles op een rijtje gezet om direct inzicht in te krijgen van de mogelijkheden voor je bedrijf.

SubsidyCloud is een innovatief platform dat helpt om hun subsidiepotentieel te ontdekken en zo veel mogelijk subsidiegeld binnen te halen. "Wij koppelen jouw bedrijf aan alle beschikbare subsidies. Doe de gratis subsidiescan, waarmee je in één oogopslag ziet voor welke subsidies jij in aanmerking komt. We hebben een database van meer dan 1.400 regionale, nationale en internationale subsidies. Er is dus altijd wel een subsidie beschikbaar", vertelt Business Developer Lian Thijssen.

SubsidyCloud heeft binnen de Agri & Food sector een success rate van maar liefst 98%, te danken aan meer dan 20 sectorspecialisten die het volledige aanvraagproces uit handen nemen en de "subsidieaanvraag tijdig en volledig indienen. Onze ervaren subsidieadviseurs hebben al diverse klanten binnen de Agri & Food sector geholpen, waaronder Hessing, Perfotec en Frukar. Wil jij de subsidiemogelijkheden voor jouw bedrijf ontdekken? Doe de gratis subsidiescan of bekijk onze succesverhalen!"

Voor meer informatie:
Lian Thijssen
Subsidycloud
[email protected]  
www.subsidycloud.com 

Publicatiedatum: