Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Meijnen transport sinds begin dit jaar op nieuwe locatie

“Tussen Venlo en Hoogeveen zijn wij de enige met op- en overslag voor AGF”

Tholen – Begin dit jaar is Meijnen transport verhuisd van haar oude locatie in Doetinchem naar de Edisonstraat in Zevenaar. In het nieuwe pand, vlak langs de A12, heeft het bedrijf de beschikking over 3800 m2 gekoelde opslag en 6 docks voor het laden en lossen. Richard Meijnen, eigenaar van het transportbedrijf dat voornamelijk geconditioneerd groupagevervoer rijdt voor groenten en fruit, kocht het pand samen met Transtolk. “Het was even zoeken naar een geschikte locatie maar uiteindelijk heb je dan ook wat.”

Het is vooral de locatie waar Richard over te spreken is. “Mijn belangrijkste eis voor een nieuwe locatie was vooral dat het goed te bereiken was en dat is gelukt aangezien de nieuwe locatie vlak langs de snelweg ligt richting Duitsland. Bovendien wordt het alleen maar beter bereikbaar in de toekomst. Over 4 jaar is men van plan de A15, welke o.a. door de Betuwe loopt, door te trekken tot de Duitse grens. Die komt straks bij mij voor de deur te liggen, sterker nog. De afrit voor Zevenaar komt bij mij uit op de straat.”

De loods moet straks gevuld zijn met groenten en fruit

Naast de mogelijkheden voor op- en overslag ziet Richard ook mogelijkheden voor kortere bewaring van groenten en fruit. “We kunnen straks 3500 pallets AGF kwijt op de nieuwe locatie. We maken ook werk van het lossen van containers bij ons op het terrein en we worden een keuringslocatie voor alle instanties binnen de AGF. Sinds de start van het nieuwe jaar is dit bovendien de enige gekoelde bewaring voor groenten en fruit aan de Duitse grens tussen Hoogeveen en Venlo en dat langs de belangrijkste wegroute tussen de Rotterdamse haven en het Europese achterland.”

“Door als transporteur nu in dat gat te springen hopen we dan ook een meerwaarde te kunnen bieden aan de AGF-handelaren. Zo zouden Nederlandse bedrijven hun groenten en fruit bij ons kunnen afleveren waarna Europese transporteurs het verder kunnen vervoeren. Of wij rijden het natuurlijk voor de klant van A naar B. Het biedt ons veel nieuwe mogelijkheden voor de toekomst,” besluit Richard.

Voor meer informatie:
Meijnen Transport
Edisonstraat 52
6902 PK Zevenaar
Tel: +31 (0)6 51 83 33 99
meijnentransport@hotmail.com 

Transtolk
Tel: +31 (0)174 514 171
Mob: +31 (0)6 55 32 09 81 
info@transtolk.nl
www.transtolk.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven