Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Jim van der Voort en Rémon Koopman nieuwe vertegenwoordigers Jongejans Luchttechniek voor Nederlandse markt

"Bedrijven beseffen dat ze met structurele oplossing voor agrarisch stof en vellen beter af zijn voor de toekomst"

Tholen - Jongejans Luchttechniek is al meer dan dertig jaar volledig toegelegd op het verzorgen van oplossing voor agrarisch stof of losse vellen. Ondanks de Corona-crisis is de behoefte vanuit de agrarische sector om te investeren in afzuiging groot bij de marktleider uit Den Helder. Om goed zichtbaar te blijven op de thuismarkt heeft het bedrijf met  Jim van der Voort en Rémon Koopman twee nieuwe vertegenwoordigers voor de Nederlandse markt aangesteld, die de bestaande en nieuwe relaties gaan onderhouden.


Jim van der Voort en Rémon Koopman

Jim van der Voort (26) had altijd al interesse in de agrarische sector en heeft na een aantal jaren binnen de retail gewerkt te hebben de overstap gemaakt naar Jongejans. Hij wordt verantwoordelijk voor de verkoop in Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. Ook Rémon Koopman (28), komt uit een heel andere sector, want hij was account- manager voor een IT-bedrijf. Hij is als vertegenwoordiger het aanspreekpunt voor de agrarische klanten in de overige negen provincies. Beide vertegenwoordigers hebben sinds november een inwerktraject achter de rug in de montage en werkplaats om productkennis op te doen en zijn nu klaar om de agrarisch Nederland van afzuigoplossingen te bedienen. De eerste indruk van Remon is dat de agrarische bedrijven erg gastvrij zijn. "Je bent overal welkom en klanten hebben hele gerichte vragen. Je kunt mensen echt helpen." 

Jongejans is met afstand marktleider op de Nederlandse markt van afzuiging in de aardappelen, uien, bloembollen en zaden en dat is volgens Jesse Vonk een groot voordeel voor de klant. " Doordat we zo’n 90% van de agrarische markt hebben kunnen voorzien van onze afzuigsystemen, hebben we ervaring met alle soorten verwerkings-en verpakkingslijnen. Op die specialisatie kunnen we onze specifieke kennis toepassen. Van oogst tot verpakken, het hele proces is afgestemd op één doel: mooie, schoon verpakte producten kunnen leveren aan de klanten. Klanten beseffen dat als ze investeren in een structurele oplossing voor agrarisch stof en vellen, dat ze beter af zijn en klaar voor de toekomst." 

Aanpak fijnstof
"Onder meer de aanpak van fijnstof is bij uitstek iets voor de lange termijn. Allereerst resulteert afzuiging in een schoner product vanwege het afzuigen van stof en vellen, maar steeds meer verwerkers zetten onze systemen ook in voor de gezondheid en werkomgeving van hun personeel. We zien met name dat de nieuwe generatie 'opvolgers' dit serieus neemt. Zij willen goede werkomstandigheden hebben en zo investeren in de gezondheid van henzelf en hun medewerkers", legt Jesse uit. "Iedere klant haalt winst bij een goed werkend afzuigsysteem. Goede afzuiging zorgt voor betere werking van machines, minder stof in de ruimte en voor schonere producten."

"Bij het afstaarten, sorteren en verpakken van uien komt veel stof vrij. Met de opmars van optische sorteermachines wordt een schoner product steeds belangrijker, want je wilt ten koste van alles voorkomen dat een lijn vastloopt . Die markt vraagt om een geïntegreerde aanpak. Kwamen we voorheen kijken bij het laatste stukje van de verpakkingsmachine, tegenwoordig worden we vaak al veel eerder in het proces betrokken voor een schoon productieproces door de hele fabriek. Wij tekenen onze projecten allemaal in 3D uit. Zo krijgt de klant het hele plaatje te zien en kan hij de lijn goed vooraf visualiseren. Zo komt de hele afzuiging er precies uit te zien, zoals de klant het hebben wil", legt Jesse uit. 

Op afstand monitoren
"Een belangrijke ontwikkeling van de laatste jaren is dat we de installaties zo bouwen, dat we ze op afstand kunnen monitoren. Zo kunnen we bij storingen op afstand meekijken en pro-actief meedenken en de eerste vragen snel online oplossen. Zeker in het afgelopen jaar waarin door Corona het reizen lastig werd gemaakt, was dit een hele fijne aanvulling die door de klanten enorm werd gewaardeerd. Door het koppelen van data kunnen we veelal op afstand storingen oplossen, maar bijvoorbeeld ook onderhouds-intervallen automatisch inplannen en zorgen dat de monteur de juiste onderdelen meekrijgt, zodat de klant optimaal en zorgeloos kan blijven draaien." 

Voor meer informatie:
Jongejans Luchttechniek 
Breeuwersweg 5
1786 PG  Den Helder
T +31 (0) 223 66 06 66
info@jongejans-luchttechniek.nl     
www.jongejansluchttechniek.nl/ 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven