Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Den Ouden Groep neemt Plant Health Cure over

Plant Health Cure (PHC) is sinds 1 januari 2021 onderdeel geworden van de Den Ouden Groep. Het familiebedrijf uit Schijndel versterkt hiermee zijn positie in de markt voor organische meststoffen en biostimulanten. Pius Floris (PHC): “Om de groei van de laatste vijf jaar voort te zetten is aansluiting gezocht en gevonden bij Den Ouden. De synergie in markten en producten biedt grote mogelijkheden in en buiten Europa.”

Den Ouden voert onder andere producten van Ferm-O-Feed en Den Ouden Groenrecycling en werkt al langer intensief samen met PHC. “Deze aanvulling zorgt voor een betere positionering in de markt en daarmee kan Den Ouden van nog meer toegevoegde waarde zijn voor haar klanten,” aldus directievoorzitter Jeroen den Ouden.

Door de overname van PHC is Den Ouden in staat om een completer pakket aan te bieden. "De producten en diensten van deze nieuwe combinatie dragen daarmee bij aan een gezonde, vruchtbare en leefbare wereld", aldus Den Ouden.

In 2022 wordt de nieuwe EU meststoffenwet van kracht. Daaronder vallen de biostimulanten en de (vloeibare) organische meststoffen die PHC produceert. "Met deze overname krijgen wij de mogelijkheid om de toenemende vraag te blijven beantwoorden en (totaal)oplossingen te bieden op het gebied van bodemgezondheid en -inrichting."

Voor meer informatie:
Plant Health Cure
www.phc.eu
info@phc.eu

Den Ouden Groep
https://nl.denoudengroep.com
info@denoudengroep.com 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven