Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

30 juni t/m 2 juli 2021

De landbouwbeurs Groningen gaat outdoor

De Landbouw Vakbeurs gaat outdoor op woensdag 30 juni, donderdag 1 juli  en vrijdag 2 juli 2021. De beurs verhuist dan 500 meter van Martiniplaza naar de Draf & Renbaan in het Stadspark te Groningen, met als voordeel gratis parkeren naast de beurslocatie en met een eigen afrit vanaf de A7 te bereiken.

Corona en de agrarische beurzen.
We blijven afhankelijk van de status van het coronavirus op het moment van de vakbeurs, echter door het warmere weer komen er minder besmettingen. Daarnaast gaat het vaccineren in een stroomversnelling komen. En ook belangrijk, de kans op besmetting in de buitenlucht is laag. Het coronavirus heeft de agenda van agrarische beurzen zowel nationaal als internationaal flink op de kop gezet. Alle beurzen zijn naar een veel latere datum in 2021, of zelfs naar 2022 verschoven. Beursaccommodaties in Zwolle en Assen sluiten zelfs hun deuren en worden afgebroken voor huizenbouw of staan te koop.

De landbouw is één van de groeibriljanten binnen de Nederlandse economie. De regio Groningen / noord Nederland is een steeds belangrijker wordend landbouwgebied in Nederland. Duurzaam en extensieve(re) landbouw worden steeds belangrijker. Noord- Nederland biedt hiervoor alle mogelijkheden, zowel aan de productiezijde als om aan de producten ook een meerwaarde toe te voegen. Door de landbouw in de regio te laten presenteren wordt het belang van de landbouw voor noord Nederland extra onderstreept. Een beurs in eigen regio werkt als een katalysator voor de economie, en versterking waarvan de hele regio profiteert.

Waarom gaat de landbouw vakbeurs outdoor?
Het coronavirus heeft ons weer met de neus op de feiten gedrukt. We weten weer dat persoonlijke contacten belangrijk blijven na 1 jaar belemmeringen. Communicatie blijft evolueren, en biedt digitaal oneindig veel mogelijkheden. Maar de persoonlijke contacten welke we nog steeds hebben, worden steeds belangrijker.

Een beurs is hét platform waar vraag & aanbod bij elkaar komt, waar contacten worden gelegd, waar demonstraties zijn, waar verkocht wordt, waar ideeën worden opgedaan, waar de machines en producten getoond worden. En alles life, face to face.

De combinatie van een nieuw evenemententerrein en het feit dat medio juni het coronavirus (waarschijnlijk) geen roet in het eten gooit. Is de Landbouw Vakbeurs Groningen het eerste grote agrarische evenement in Nederland is waar iedereen veilig naar toe kan na 15 maanden “thuis” zitten?

Inschrijven kan zonder risico
Indien de organisatie de Landbouw Vakbeurs voor 20 juni moet annuleren inzake het coronavirus vervalt de deelname overeenkomst (inschrijfformulier). de facturatie inzake de deelnamekosten zoals op het inschrijfformulier overeengekomen is, zal 4 weken voor beurs plaatsvinden. de betaaltermijn is 3 weken. De facturatie geschiedt uitsluitend als er de zekerheid is dat de landbouw Vakbeurs ook daadwerkelijk gaat plaats vinden.

Deelname is al mogelijk vanaf 12 m² voor € 360,-. Voor meer dan 250 m² betaalt u slechts €15,-/m². Beursaanbiedingen incl. tent, standruimte en stroomaansluiting vanaf 25m² voor €1.500,-. Meer informatie vindt u op www.landbouwvakbeurs.nl.  U kunt ook uiteraard ook telefonisch contact opnemen.

Voor meer informatie:
AST Expo BV
Stobbenhorst 2
7627 NN BORNERBROEK
Tel: +31 (0)546 - 546 820
www.landbouwvakbeurs.nl 
info@ast-expo.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven