Wim Vos nieuwe algemeen directeur Toyota Material Handling Nederland

Met ingang van 1 april 2021 is Wim Vos de nieuwe algemeen directeur van Toyota Material Handling Nederland. Hij volgt Pank Hertsenberg op, die zijn functie als algemeen directeur Toyota Material Handling Nederland neerlegt met het oog op het bereiken van zijn pensioen gerechtigde leeftijd.


Wim Vos

Wim Vos is sinds 2005 werkzaam bij Toyota Material Handling Nederland (voorheen BT) en heeft in de afgelopen 15 jaar diverse directiefuncties bekleed in achtereenvolgens after sales, sales & marketing en advanced logistics. Door de jaren heen heeft hij brede ervaring opgedaan als eindverantwoordelijke voor de verschillende bedrijfsdisciplines.


Pank Hertsenberg

Pank Hertsenberg neemt na een lange, succesvolle periode afscheid als algemeen directeur van Toyota Material Handling Nederland. Zijn loopbaan bij Toyota Material Handling Nederland startte 24 jaar geleden. "De laatste 17 jaar heeft hij de functie van algemeen directeur bekleed en is onder zijn leiding Toyota Material Handling Nederland gegroeid naar een omzet van meer dan EUR 130 miljoen en een personeelsbestand van meer dan 350 medewerkers", aldus Toyota. "Hij draagt een stabiele en sterke organisatie over met een duidelijke toekomstvisie en strategie."

"Wim Vos heeft een belangrijke rol gespeeld in de totstandkoming van de nieuwe visie en strategie. De ingezette koers en de bedrijfsvoering zullen als gevolg van de wisseling niet wijzigen en in dezelfde lijn worden voortgezet", aldus het bedrijf. 

Voor meer informatie:
Jerrel Djaidoen
Toyota Industries
088 - 864 20 00 
06 – 51 39 58 21
jerrel.djaidoen@nl.toyota-industries.eu     


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven