Deelnemende bedrijven GO!-NH Accelerator en GO!-NH  Growth 2021 bekend

Op vrijdag 5 maart hoorden 20 ondernemers dat zij zijn geselecteerd voor het MKB programma GO!-NH van de provincie Noord-Holland. Uit 37 ondernemingen werden zij gekozen als meest kansrijke initiatieven in de categorie ‘Sustainable Innovation’. Na een intensieve week van workshops en pitchtraining lieten de deelnemers zich vrijdag van hun beste kant zien tijdens de pitchronde.

Een jury bestaande uit gedeputeerde Zita Pels, Claire Teurling van de Amsterdam Economic Board, Tamara Obradov van Tablomonto Ventures en Wilco Schoonderbeek van Invest NL had de taak om te bepalen welke bedrijven mee mogen doen aan de beide programma’s. Er zijn 11 ondernemers geselecteerd voor de GO!-NH Accelerator en 9 ondernemers doen mee aan de eerste editie van GO!-NH Growth.

Onder de deelnemers Feed the Nomads!, dat duurzame producenten en consumenten binnen de korte voedselketen bij elkaar brengt door middel van Food Tours en route Apps, Food for Skin, dat 100% natuurlijke premium huidverzorging op basis van groenten ontwikkelt, produceert en verkoopt en Woodchem-DeBroers, dat biologische oplossingen voor de land- en tuinbouw ontwikkelt. Dit doen zij door het onderzoeken van bestaande en nieuwe stoffen die zij markt gereed maken voor klanten. 

In 2050 volledig circulair en klimaat neutraal
Gedeputeerde circulaire economie, Zita Pels: ‘Dit is en blijft toch een van de meest inspirerende dagen in het jaar. Het zijn allemaal stuk voor stuk gemotiveerde, innovatieve en enthousiaste ondernemers die voor verandering willen zorgen met hun idee of innovatie. En dat is precies wat er nodig is om dat ultieme doel om in 2050 volledig circulair en klimaat neutraal te zijn, te behalen. We kregen voor deze editie van GO!-NH meer aanmeldingen dan ooit en het niveau ligt ontzettend hoog. Mooi dat we deze groep kunnen helpen om verder te komen!’

Innovaties klaarstomen voor de markt
De geselecteerde ondernemers gaan de komende drie maanden aan de slag met een intensief programma van workshops en trainingen onder begeleiding van verschillende coaches om hun bedrijf naar een volgende fase te brengen. In de GO!-NH Accelerator gaan de bedrijven concreet  aan de slag om hun innovatie klaar te maken voor de markt.

GO!-NH Growth is een nieuw programma voor startups en MKB-bedrijven die zich in een verdere fase bevinden. Dit traject richt zich op klaarmaken voor groei door aan de slag te gaan met herhaalbaarheid en schaalbaarheid van hun product/service, businessmodel, team, infrastructuur, verkoop en organisatie. 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven