Twee Amerikaanse uientelers-verladers kondigen landelijke samenwerkingsovereenkomst aan

Generation Farms uit Miami en Fresh Start Produce uit Delray Beach maakten onlangs bekend dat zij een samenwerking zijn gestart voor het vermarkten en distribueren van het landelijke uienprogramma van Generation Farms. Gereration Farms teelt, verpakt en verlaadt jaarrond zowel lokaal geteelde als importuien, waaronder de beroemde Videlia Sweet ui.

Greg Blackwood (links) van Fresh Start Produce Sales Co. en Santos Hollmann (rechts) van Generation Farms sluiten een marketingovereenkomst.

"Generation Farms streeft naar het versterken van haar positie binnen de sector als kwalitatieve, jaarronde uienleverancier," zegt Santos Hollmann, operationeel directeur van Generation Farms. "We zijn dan ook blij bekend te kunnen maken dat we samen gaan werken met Fresh Start Produce Sales voor het leveren van hoogwaardige producten."

Hollmann merkt ook op dat het feit dat Fresh Start Produce Sales een grote leverancier is van kwaliteitsuien een belangrijke factor vormde voor de samenwerking. "We gaan graag de samenwerking aan met één van de meest toonaangevende uientelers," zegt Greg Blackwood, mede-eigenaar van Fresh Start Produce Sales. "We willen retailers hoogwaardige producten aan kunnen bieden maar tegelijk de beste opbrengsten voor onze telers genereren."

Blackwood voegde eraan toe dat de uienoogst er veelbelovend uitziet. Op de teeltbedrijven van Generation Farms in Florida en Georgia is het seizoen al begonnen. Beide vertegenwoordigers ontmoetten elkaar vorige week in Vidalia, Georgia, voor de ondertekening van de deal. 

Voor meer informatie: 
Blanca Soto
Generation Farms
+1 (305) 537-0800
bsoto@generationfarms.com 
www.generationfarms.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven