ACM: NewPort Capital mag Koelisolatie Maatschappij Nederland overnemen

NewPort Buyout Fund II Coöperatief U.A. mag Koelisolatie Maatschappij Nederland B.V. overnemen. Op 1 april 2021 is bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM) de voorgenomen concentratie gemeld tussen NewPort Buyout Fund II Coöperatief U.A. en Koelisolatie Maatschappij Nederland B.V.

De ACM heeft deze voorgenomen concentratie onderzocht. Een vergunning is niet nodig. De ACM heeft geen reden om aan te nemen dat de voorgenomen concentratie de daadwerkelijke mededinging op de Nederlandse markt of een deel daarvan op significante wijze zou kunnen belemmeren.

NewPort Buyout Fund II Coöperatief U.A. is een van de fondsen onder beheer van NewPort Capital B.V. NewPort Capital is een onafhankelijke participatiemaatschappij die investeert in Nederlandse mid-market bedrijven; Koelisolatie Maatschappij Nederland B.V. is actief in isolatiesysteembouw (waaronder het ontwerpen, samenstellen, monteren en onderhouden van isolatie(panelen) en aanverwante materialen en toebehoren). Koelisolatie Maatschappij Nederland bouwt koel- en vriescellen en overige geconditioneerde ruimten voor bedrijven in onder meer de food-, pharma-,distributie-, opslag- en transportsector.

Bron: ACM


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven