Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gerry Li, Vision Fresh

"Goede prijzen knoflook, gemberprijs erg stabiel"

Tholen - De nieuwe oogst Chinese knoflook wordt met vijf a zes weken verwacht. "Er is nu niet veel knoflook beschikbaar en de prijs is goed. Prijzen variëren tussen de 25 en 28 euro", vertelt sales manager Gerry Li van Vision International.

Ook in gember is het bedrijf uit Poeldijk met recht een specialist te noemen. "We importeren gember uit bijna alle belangrijke productielanden, zoals China, Brazilië, Peru en Thailand. Naast China hebben we jaarrond gember uit Peru beschikbaar. De nieuwe oogst zal eind mei, begin juni weer arriveren."

"Peru heeft een goede oogst en er is veel biologische gember beschikbaar. Prijzen van gember liggen op een redelijk stabiel niveau dit seizoen. Wel zal de prijs, mede door de dure zeevracht mogelijk de komende weken nog wat opleven", verwacht de sales manager. "Ook krijgen we wekelijks aanvoer van gember uit Brazilië binnen. Omdat deze niet zo sterk is en er weinig containers beschikbaar zijn, komt er ook veel gember via luchtvracht binnen."

Aanvullend importeert Vision Fresh momenteel eddoes en cassave. "Het is niet zo dat dit meteen populaire items zijn, maar we zien de vraag wel toenemen en de verdere opening van de horeca kan daar een belangrijke rol in spelen", besluit Gerry.

Voor meer informatie:
Rida Trade
Vision Fresh
ABC Westland 668
2685 DH Poeldijk
Tel: +31 174700205
Mob: +31640215300
info@visioninternational.nl 
www.visionfresh.nl/