Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan Breesnee:

"We liggen al een paar weken stil, voor niks werken kunnen we altijd nog"

Tholen - Alweer bijna een maand terug zette Breesnee Uien uit Achthuizen een punt achter het uienseizoen. "De eerste helft van het seizoen hebben we ongelofelijk veel uien gedraaid, maar daarna viel het stil. Daarom hebben we er vroeg een punt achter gezet, dat brengt de situatie met zich mee. Voor niks werken kunnen we immers altijd nog, maar dat was ik niet van plan", aldus Jan Breesnee.

Toch kijkt de uienverpakker, die levert aan exporteurs tevreden terug op het seizoen. "Het was een goed seizoen. Ik zit nu zo'n veertig jaar in de uien, maar als je de vraag ziet zoals die er in de eerste helft was, dan was het echt extreem, alleen moet je ze voor nieuwjaar weg hebben. En nu hoeven we ons ook niet te vervelen. Met verbouwen en het machinepark hebben we werk zat. Wat het nieuwe seizoen zal brengen, weten we niet. De omstandigheden zijn goed, maar het moet allemaal nog gaan groeien."

Voor meer informatie:
Breesnee Uien bv
Galatheseweg 24-26
3256 LE Achthuizen
Tel: 0187-651686
breesneeuien@belcentralemail.nl