Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Iperen organiseert evenement 'Proef de dag'

Proef de dag is hét evenement om in een ongedwongen setting  teeltkennis op peil te brengen. Dit jaar organiseert Van Iperen de Proef de dag in de regio geheel volgens de RIVM gestelde richtlijnen. Het bedrijf kiest voor een regionale opzet, om nog beter met telers in contact te komen en in te kunnen spelen op regionale ontwikkelingen.

Proef de dag in de regio: 5 kleinschalige, interactieve bijeenkomsten op een proefveld of bij een collega-ondernemer in uw regio. Verschillende onderwerpen die aan de dag komen zijn: bodemverbetering en de rol van groenbemesters, fertigatie, gewasbescherming uien, gewasvitaliteit, teeltuitdagingen en kiemremming. Op elke locatie zullen 2 à 3 regiospecifieke onderwerpen besproken worden.

Spuitlicentie
"Tijdens Proef de dag in de regio is het mogelijk uw spuitlicentie te verlengen in de categorie Teelt. Wilt u uw spuitlicentie verlengen? Dan kunt u dit aangeven bij het online aanmelden", aldus Van Iperen.

Verplicht aanmelden
"In verband met de geldende richtlijnen is het verplicht u aan te melden. Zonder aanmelding is het niet mogelijk u toe te laten op ons evenement", aldus het bedrijf. Let op: er is beperkt plaats.
Klik hier om aan te melden.

Hieronder volgen de data:

Kijk op de website van Proef de dag voor meer informatie.

Voor meer informatie:
Van Iperen 
+31 (0)188 57 88 88
info@vaniperen.com 
www.iperen.com  

Publicatiedatum: