Mechan Dealer naast Fendt nu ook officiële dealer van MF

Mechan Dealer in Achterveld, onderdeel van de Mechan Dealer Groep, is vanaf heden officieel dealer van Massey Ferguson. Tot nu toe voerde deze dealer alleen Fendt. Met deze aanstelling wordt verder invulling gegeven aan de exclusieve distributiestrategie van AGCO, de Amerikaanse fabrikant van Massey Ferguson en Fendt, maar ook Valtra en Fella. Voortaan kunnen geïnteresseerden uit de regio Midden-Nederland in Achterveld terecht voor de aanschaf, het onderhoud en de reparatie van elk type Massey Ferguson.

Mechan Dealer heeft voor Massey Ferguson een eigen showroom ingericht op hetzelfde terrein als importeur Mechan Groep, aan de Hessenweg 164, 3791 PM in Achterveld. Behalve nieuwe, zijn hier ook gebruikte tractoren en machines van Massey Ferguson te koop. Het team van Mechan Dealer beschikt over drie servicebussen, waardoor het mogelijk is om ook op locatie werkzaamheden te verrichten. Verder is er een haal- en brengservice beschikbaar en kunt u onderdelen bestellen via de webshop. Mechan Dealer verzorgt de service en de onderdelenvoorziening voor midden Nederland.

Massey Ferguson
“Deze stap is een logische”, zegt Ronald van Hattem, directeur Massey Ferguson. “We hebben in Achterveld de ruimte, de kennis en de juiste mensen om een volwaardig dealerschap te starten. Veel klanten weten al de weg te vinden naar Achterveld en we zijn ervan overtuigd dat we onze klantenkring snel kunnen uitbreiden.”

Massey Ferguson maakt al meer dan 170 jaar landbouwmachines en de fabrikant stond aan de basis van talloze innovaties. Kenmerkend zijn bijvoorbeeld de ruime en stille cabine met het zeer grote glasoppervlak. Daarnaast onderscheidt de nieuwe generatie Massey Ferguson tractoren zich met betrouwbare, zuinige motoren en intelligente transmissies.

Voor meer informatie:
Gerda Ochse-Versteegh
MechanGroep
+31 342 459 448
g.ochse@mechangroep.nl 
www.mechangroep.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven