Lan Handling ziet door personeelstekort vraag naar robots toenemen

In de eerste zes maanden van 2021 noteerde Lan Handling Technologies een recordaantal orders van maar liefst 18 handlingsystemen voor zeven voedingsproducenten in het Verenigd Koninkrijk. De meeste aanvragen komen van aardappelbewerkers, die kampen met personeelstekort in het verpakkingsproces.

Beproefde standaarden besparen tijd
Mark de Boer van Lan Handling Technologies in Halfweg (Amsterdam): "Versbedrijven vertellen ons dat robots zo snel mogelijk in het verpakkingsproces moeten worden geïmplementeerd. Veel fabrieken zitten met een handentekort door onder andere de pandemie en de Brexit."

Omdat automatisering en snelle levertijden gewenst zijn, heeft Lan Handling baat bij zijn standaardoplossingen die snel in projecten kunnen worden geïntegreerd. "We hebben het dan bijvoorbeeld over 4 robot dolly/crat loaders en 6 pick and place cellen die met relatief kleine veranderingen kunnen worden aangepast. Dankzij onze bewezen standaarden zijn we in staat om aan de eisen van onze klanten te voldoen en in een korte doorlooptijd te installeren."

Lokale service en service op afstand
Daarnaast biedt Lan Handling een uitstekend serviceniveau met zijn lokale servicemonteur in Engeland en de onlangs geïntroduceerde remote app. "Dankzij deze nieuwe tool zijn we in staat om vanuit Nederland ondersteuning te bieden, zodra meerdere lijnen tegelijk zijn geïnstalleerd en klaar zijn voor het opstarten van de productie."

Voor meer informatie:
Mark de Boer
Lan Handling
+31 630 27 13 08 
mark.deboer@lanhandling.com 
www.lanhandling.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven