"Kwaliteitscontrole gemakkelijk voor elkaar met I-Fresh"

Met de toenemende digitalisering wordt de doorlooptijd steeds korter, hoe wordt de kwaliteit van producten in alle stappen van het proces dan nog steeds gewaarborgd? Simpel, kwaliteitscontrole wordt ook opgenomen in de digitalisering van de werkvloer. Hoe gemakkelijk is het om met een tablet snel een foto, opmerking of steekproef vast te leggen? Met de QC App van Axians, onderdeel van I-Fresh (ERP), wordt dit mogelijk en geeft realtime inzicht per artikel, partij, klant of leverancier.

QC App voor de AGF
Met de gestandaardiseerde app heeft de keurmeester op de werkvloer de juiste tool in handen. De controleur selecteert de ontvangen of te verzenden partij en legt de resultaten van de kwaliteitscontroles digitaal vast op locatie. Met de tablet kunnen ook foto's gemaakt worden van bijvoorbeeld verpakking, producten en labels. De gegevens worden direct gekoppeld aan de juiste partij in I-Fresh. De app verkleint daarmee het gat tussen de werkvloer en het kantoor: er is direct inzicht of de gemeten waarden binnen de normen vallen.   

De resultaten kunnen worden vastgelegd op verschillende niveaus: per partij, ontvangst, verzending of productieorder. Daarnaast kunnen de keuringen en de normen in I-Fresh worden ingesteld per artikel, klant of leverancier. Dit verkleint de foutkans aanzienlijk.   De keurmeester app in de praktijk 
Bij Veiling Zaltbommel merken ze de voordelen inmiddels dagelijks. Gegevens hoeven maar één keer ingevoerd te worden, met name de foto's laten direct de problemen zien en communicatielijnen met leveranciers en de werkvloer zijn aanzienlijk korter. Het werk van de keurmeesters is een stuk efficiënter en transparanter geworden. Bekijk hier de referentievideo over de samenwerking tussen Veiling Zaltbommel en Axians.

 
De voordelen van de kwaliteitscontrole app op een rij: 

  • Op verschillende niveaus keuringen en normen inrichten
  • Werken met onder- en bovengrenzen, streefwaarden of aantal steekproeven 
  • Registratie door de keurmeester via de app
  • Makkelijk foto's en keuringsdata delen
  • Efficiëntere werkprocessen 
  • Realtime inzicht in informatie
  • Verkleinde kans op fouten  

I-Fresh is een totaaloplossing voor de AGF. Naast functionaliteiten als de kwaliteitscontrole app, partij tracering, fustadministratie, eindafrekeningen en de standaard administratieve functionaliteiten, biedt de oplossing de vrijheid om de software aan te laten sluiten op de bedrijfsprocessen en niet andersom.  

Voor meer informatie:
Raymond Langeveld
Axians
 +31 (0)6 55 15 06 15
raymond.langeveld@axians.com 
www.i-fresh.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven