RMA-Techniek neemt SolEye product over

Vanaf 1 september 2021 heeft RMA-Techniek het product SolEye overgenomen. SolEye is een product van Solentum (voormalig onderdeel van HZPC Holding), dit meldt HZPC.
 
De SolEye is een digitaal meetinstrument die de kleur van de bakkwaliteit van frites nauwkeurig en objectief beoordeelt (o.a. volgens USDA norm).

Herman Verveld, commercieel directeur HZPC: "Als HZPC zijn wij verheugd met deze overeenkomst. Met RMA-Techniek hadden wij geen beter bedrijf voor overname kunnen vinden. Het bedrijf is bekend met de aardappelbusiness en goed ingevoerd bij bestaande en potentiële nieuwe klanten wereldwijd. Met RMA-Techniek’s productkennis en service worden bestaande klanten en relaties optimaal bediend. Bovendien wordt het gebruik en de ontwikkeling van de SolEye verder uitgebouwd."

Directeur/oprichter Michel Remijn: "Als RMA-Techniek zijn wij blij om de SolEye aan ons productportfolio toe te mogen voegen. Ons doel is om alles op het gebied van keuren en bemonsteren van aardappelen te kunnen aanbieden. Zo hebben wij een complete range aan machines voor zowel handmatige als volautomatische beoordelingen. De SolEye past hier perfect in."

Inmiddels zijn de bestaande SolEye relaties van Solentum op de hoogte gesteld van deze beslissing.

Voor meer informatie:
Herman Verveld
HZPC
+31(0)6 2336 8576
info@hzpc.com
www.hzpc.com 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven