Uitnodiging:

Kijkmiddag J. van Leijsen Mestdistributie Poortvliet

Op 8 en 9 oktober opent mestdistributeur J. van Leijsen uit Poortvliet de deuren voor klanten, toeleveranciers en andere geïnteresseerden om de nieuwbouw te komen bekijken. Opgeven kan door een mail naar minke@jvanleijsen.nl of door te bellen naar 0166-612394. 

Al enige tijd is van Leijsen bezig met de realisatie van een nieuwbouwproject op de thuislocatie in Poortvliet. Nu het einde van het bouwproject nadert en er medio oktober al gestart kan worden met de mestbe- en verwerking is dit het uitgelezen moment om het project aan het publiek te laten zien.

Het bedrijf heeft ervoor gekozen, i.v.m. Covid-19, om de relaties in groepen op te delen.

  • Op vrijdag 8 oktober van 15:00 tot 20:00 uur zijn veehouders en aanverwante bedrijven welkom op het terrein van Leijsen;
  • op zaterdag 9 oktober van 10:00 tot 13:00 uur wordt voor geïnteresseerden uit de omgeving de mogelijkheid gegeven om de locatie te komen bewonderen;
  • en op zaterdag 9 oktober van 14:00 tot 19:00 uur is er de mogelijkheid voor afnemers en aanverwante bedrijven om een bezoek te brengen.

Diverse bedrijven hebben meegewerkt aan de realisatie van het nieuwbouwproject. Aannemersbedrijf van de Sande heeft de gehele bouw van de schuur gerealiseerd. Omnivent heeft in het voorste gedeelte van de schuur een duurzame bewaring gemaakt. In het achterste gedeelte van de schuur heeft Slootsmid een mestscheider geïnstalleerd en heeft Christiaens Group composteer-/droogtunnels gebouwd. Op het buiten terrein heeft Fabiton mestsilo’s gebouwd. De gehele schuur is voorzien van ruim 2.700 zonnepanelen, geleverd door Brinkman Duurzaam. Al de elektra is aangelegd en aangesloten door Bolier Elektra in samenwerking met Installatiebedrijf Bevelander. Het grondwerk is gerealiseerd door Loonbedrijf den Engelsman, Grondverzetbedrijf Hage en Gunter Grondverzet en is berekend door Hage Civiele projecten. Deze plannen zijn mede uitgedacht door Teun Jansen van Cumela.

Het bedrijf geeft aan dat het gewenst is dat bezoekers op het juiste aangegeven moment te komen, maar mocht iemand verhinderd zijn en toch een ander moment willen komen, dan is dat mogelijk. Meld dit wel vooraf.

Alle bedrijven die mee hebben gewerkt aan het realiseren van dit project zullen deze kijkmiddag aanwezig zijn en zijn in de gelegenheid om informatie over het geleverde werk te verschaffen. 

Opgeven is verplicht en kan door een mail naar minke@jvanleijsen.nl of per telefoon naar 0166-612394.

Voor meer informatie:
Joop van Leijsen
Mestdistributie J. van Leijsen
Pelleweg 1, 4693 SE Poortvliet
+31(0)6 547 98 382
+31(0)166 612 394
joop@jvanleijsen.nl 
www.jvanleijsen.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven