Feestelijk startsein voor de bouw van nieuw crossdock centrum Daily Logistics Group

Op 25 oktober 2021 was de feestelijke start van de bouw van het nieuwe crossdock centrum van Daily Logistics Group (DLG), aan de Transportweg in Maasdijk. Circa 60 belanghebbenden kwamen 's middag bijeen om deze bijzondere mijlpaal te vieren en samen te proosten op de bouw van het project. 

Na het welkomstwoord van Harald Lourens en Joost Visbeen (DLG) en speeches van Willem van Mierlo (Van Mierlo Bouwprojecten) en wethouder Pieter Varekamp (Gemeente Westland), waarbij mooie woorden zijn gesproken over een stukje historie van het familiebedrijf, de samenwerking en de ontwikkeling van het te bouwen crossdock centrum, is de feestelijke heipaal geslagen. De heren hadden, samen met aandeelhouders Dirk Post en Adrie Visbeen, de eer om dit symbolische startsein te geven. Een memorabel moment voor de families, welke in november 1993 op dezelfde plek stonden voor het slaan van de eerste paal van het voormalig Post-Kogeko kantoor.Nieuwbouw crossdock centrum
Het bestaande kantoor wordt geïntegreerd in de nieuwbouw van DLG. Op het terrein achter het kantoor wordt een zo groot mogelijke crossdock centrum gerealiseerd, welke bestaat uit circa 6.500 m2 en maar liefst 30 dockshelters telt. Tussen de nieuwbouw en het bestaande kantoor zal een trappenhuis met lift worden gerealiseerd, welke de gebouwen met elkaar verbindt. Naar verwachting wordt het nieuwe crossdock centrum in het derde kwartaal 2022 opgeleverd.

Betrokken partijen:
Opdrachtgever: DLG Logistics Group
Bouwdirectie: Haaglanden Consultancy
Bouwdirectie & toezicht: Sweco Nederland
Architect: Ibelings van Tilburg Architecten
Aannemer: Van Mierlo Bouwprojecten
Constructeur: SWINN
Adviseur Installaties: Nelissen Ingenieursbureau
W-installateur: Batenburg Installatietechniek
E-installateur: Van Dillen Techniek


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.