Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dewulf presenteert nieuwe rooier

Nieuwe rooier voor het eerst fysiek te zien op beurs Interpom

Dewulf, full-liner in landbouwmachines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen, presenteert op Interpom de Enduro. De nieuwe 4-rijige zelfrijdende rooier werd vorig jaar met een online event aan het grote publiek onthuld. Daarnaast brengt Dewulf nog tien machines mee naar Interpom, onder meer de RCA3060 en MHC 241 zullen de Enduro op de Dewulf stand vergezellen. 

De volgende machines en innovaties zullen op de Dewulf stand te zien zijn tijdens Interpom:

Enduro: de nieuwste 4-rijige zelfrijdende rooier in het Dewulf-gamma 
Dewulf lanceerde haar nieuwe rooier vorig jaar terwijl de coronapandemie in volle gang was. Hierdoor moest het publiek de nieuwe machine online ontdekken. De kijkers konden toen kennismaken met deze zelfrijdende 4-rijige aardappelrooier op banden die decennialange expertise met nieuwe technologieën combineert. Het bedrijf streeft met de machine naar productvriendelijkheid, capaciteit en gebruiksgemak. Trots staat het bedrijf nu met de Enduro op Interpom. 

RCA 3060: 2-rijige zelfrijdende zeefbandrooier met C-elevator
De RCA3060 is een variant die steeds meer wordt overwogen in het R3060-gamma. De 2-rijige zelfbandrooier wordt gekenmerkt door een 1600 mm brede C-elevator die product zo productvriendelijk mogelijk naar de sorteertafel transporteert. De rooier is uitgerust met een  axiaalmodule van 18 rollen die in snelheid en hoek (-20° tot 5°) verstelbaar zijn vanuit de cabine. 

MHC 241: stortbunker met een praktisch volume tot 20m³ en dubbele steen- en kluitenscheider
Op de beurs zal de MHC241 stortbunker uitgerust zijn met 2 reinigingsunits van elk 8 spiraalrollen waarbij de Clean-Boost zorgt voor de reiniging ervan. Met deze optie kan de snelheid van de elektrisch aangedreven PU-rollen kortstondig worden verhoogd om ze te ontdoen van aanklevende grond en zo de reinigingscapaciteit optimaal te houden. De dubbele steen- en kluitenscheider zorgt op zijn beurt voor een optimaal gereinigd product. 

Maar liefst 11 machines op de Dewulf stand
Naast bovenvermelde machines, zijn er nog 8 extra machines op de stand terug te vinden. 

Voor meer informatie:
Jordy Vandecappelle 
Dewulf 
Kleasterdijk 43
8831 XA Winsum
+32 51 20 58 71
[email protected]
www.dewulfgroup.com

Publicatiedatum: