Fruit Logistica uitgesteld naar 5-7 april 2022

De Fruit Logistica wordt uitgesteld naar 5-7 april 2022. Dat heeft de beursorganisatie vrijdagochtend bekend gemaakt.

Op dit moment is een verslechtering van de situatie in veel Europese landen te verwachten als gevolg van de vierde coronagolf. Terzelfder tijd blijft de wens van de branche om elkaar ter plaatse te ontmoeten en persoonlijk ideeën uit te wisselen groot. Tegen deze achtergrond heeft de Messe Berlin besloten om de Fruit Logistica uit te stellen tot na de vierde golf. Dit betekent dat Fruit Logistica 2022 zal plaatsvinden van dinsdag 5 april tot en met donderdag 7 april.

"'Meet onsite again' - daar houden we ons aan. Wij verwachten dat de coronasituatie pas in de loop van februari zal verminderen als gevolg van de genomen tegenmaatregelen. De nieuwe datum opent de mogelijkheid voor een Fruit Logistica die de moeite waard is voor onze internationale gasten en exposanten. Wij verheugen ons erop weer mensen uit de hele wereld te kunnen ontvangen met betere voorwaarden", verklaart projectleider Kai Mangelberger het besluit.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.